Multipla campioană Larisa Iordache suferă cumplit după moartea mamei. „Durerea e mare! Nu e ușor să revin acasă”

Durere sfâşietoare pentru Larisa Iordache. Multipla medaliată cu aur la campionatele europene de gimnastică nu-şi poate vindeca sufletul după moartea mamei sale.

30 nov. 2021, 08:42
Multipla campioană Larisa Iordache suferă cumplit după moartea mamei. „Durerea e mare! Nu e ușor să revin acasă”

Larisa Iordache şi-a pierdut mama, în iunie, cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Adriana Iordache, mama multiplei campioane la gimnastică, suferea de o boală necruțătoare și făcea ședințe de chimioterapie. Sportiva a povestit cum face faţă dorului şi ce îi putere să meargă mai departe.

„Viața mea s-a schimbat destul de mult după întoarcerea de la Tokyo. Am avut mai mult timp pentru mine. Pentru a mă liniști și pentru a mă obișnui cu evenimentele întâmplate. Plus că a fost și o perioadă în care mi-am pus atenția pe vindecarea gleznei ce nu m-a lăsat să concurez în finala de la bârnă, cât și pe psihic. Nu este ușor să revii acasă și să lipsească cel mai drag om pentru tine. Încă lucrez la asta pentru a accepta și pentru a putea să mă concentrez pe viața mea”, a declarat Larisa Iordache, conform Ciao.ro.

Multipla campioană la gimnastică a mărturisit că i-au lipsit emoţiile competiţiei, însă nu a reuşit să treacă peste pierderea celei care i-a dat viaţă.

„Durerea este încă foarte mare, însă nu pot face nimic pentru a o aduce înapoi pe mama. Trebuie să accept și să mă gândesc că ea și-ar fi dorit ca eu să fiu bine și să fiu fericită. Da! Cred în legătura care se poate face între părinți și copii. Și cred că mama mereu o să fie lângă mine și lângă fratele meu pentru a ne ajuta sau a ne împinge mai departe în momentele mai puțin plăcute pentru că așa era ea. Era un OM BUN, un suflet milos și mereu dădea tot ce avea mai bun pentru noi, copiii ei.

Nu există cuvinte pe care le pot folosi să spun cât de mult îmi lipsește”, a mărturisit Larisa Iordache, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Larisa Iordache, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. „Doctorii ne-au spus că este în ultima fază!”

Cine este iubitul Larisei Iordache

Larisa Iordache a mai precizat că iubitul a ajutat-o să treacă peste această perioadă dificilă din viaţa ei.

„Din punct de vedere al relației personale sunt bine, da! Am un om lângă mine care mă susține și mă înțelege”, a spus gimnasta.

Întrebată cum trebuie să fie bărbatul de lângă ea, Larisa Iordache a făcut o scurtă descriere: „să fie înțelegător, să fie inteligent, chipeș, să știe ce vrea și să comunice orice”.

Citeşte şi: Larisa Iordache, la un pas să rămână fără un rinichi! Mărturisirea cutremurătoare a unei mari campioane