Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar, se reprofilează după ce a demisionat de la Taverna Racilor. Ce va face bruneta de acum încolo: „Nu neapărat manele…”

Larisa Popa a demisionat de la Taverna Racilor, decizia ei fiind anunțată și pe rețelele sociale. Mâna dreaptă a lui Pescobar vrea să activeze într-un domeniu complet diferit.

25 mart. 2024, 15:17
Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar, se reprofilează după ce a demisionat de la Taverna Racilor. Ce va face bruneta de acum încolo: „Nu neapărat manele…”
De ce l-a părăsit Larisa Popa pe Pescobar

Larisa Popa nu mai lucrează pentru Pescobar. După ani de zile în care a muncit la Taverna Racilor, bruneta și-a dat demisia. Decizia sa i-a uimit pe mulți, pentru că nu se așteptau să îl părăsească pe Paul Nicolau, mai ales acum când afacerea merge ca pe roate. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a dorit o schimbare în viața ei și are de gând să urmeze o nouă carieră.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Taverna Racilor. Larisa Popa a dat cărțile pe față: „Am clacat!”

Tânăra a povestit, recent, că s-a axat prea mult pe muncă și a uitat de visul ei. De mică și-a dorit să fie cântăreață, iar acum are șansa să dea curs talentului ei. Larisa a luat ore de canto și părea că totul merge bine, doar că, din cauza oboselii acumulate după munca la Tavernă, aceasta nu s-a putut dedica în totalitate visului ei.

„În continuare îmi doresc asta (n.red. – o carieră în muzică). La Timișoara, când s-au liniștit apele la restaurant, deci totul era echilibrat, am căutat acolo pe cineva să studiez în continuare canto și am fost de câteva ori. Era fugitiv, întotdeauna eram cu stres, mă gândeam ce e la muncă.

Am fost de câteva ori la Timișoara. Cu toate acestea, îmi doream să revin în București, că aici mi-aș fi făcut un program pentru muncă. Având în vedere că nu mai lucrez la Tavernă, pot să-mi dedic tot timpul către asta și chiar vreau să fac asta”, a explicat Larisa Popa, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citește și: De la miros de pește și fructe de mare, la viață de lux în Dubai! Adevăratul motiv pentru care ar fi plecat Larisa Popa de la Taverna Racilor

Bruneta vrea acum să-și îndeplinească toate obiectivele. A vrut să aibă o mașină mare, implanturi și să locuiască în București, iar acum vrea să cânte în fața tuturor.

„Nu neapărat manele, muzică de petrecere, adică orice este… Când eram micuță aveam câteva obiective, să am o mașină mare… o am! De mică știam că o să am implanturi… le am! De mică îmi doream să locuiesc în București… locuiesc! De mică am început să îmi doresc să cânt. Încă nu mi s-a îndeplinit visul asta, dar știu că o să mi-l îndeplinesc, să fiu în domeniul ăsta”, a mai spus Larisa Popa.