De la miros de pește și fructe de mare, la viață de lux în Dubai! Adevăratul motiv pentru care ar fi plecat Larisa Popa de la Taverna Racilor

În urmă cu doar câteva zile, Larisa Popa anunța că nu mai lucrează pentru Pescobar, la Taverna Racilor, din Herăstrău. Larisa era mâna lui dreaptă, un manager de succes, care i-ar fi ridicat enorm afacerea lui Paul Nicolau. După anunțul retragerii acesteia, au apărut la iveală alte informații. Se pare că un bărbat putred de bogat, stabilit în Dubai, s-ar fi îndrăgostit până peste cap de mâna dreaptă a afaceristului.

19 mart. 2024, 13:30

Recent, managerul de succes al lui Pescobar, anunța că nu mai lucrează la renumitul restaurant ”Taverna Racilor”.

Citește și S-a terminat povestea la Taverna Racilor. Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar. „Nu spun ”nu” următoarelor oportunități care or să vină în viața mea”

Aceasta a detaliat pe internet, când și cum a decurs despărțirea, însă adevăratul motiv al plecării ar fi cu totul altul.

Mai jos ai mesajul transmis zilele trecute de Larisa Popa.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă.

În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a transmis aceasta.

Totuși, au ieșit la iveală câteva lucruri pe care fosta manageră nu le-a menționat în anunțul său.

Larisa Popa, curtată de un bogătaș stabilit în Dubai

Se pare că povestea a început odată cu închiderea Tavernei Racilor, în toamna anului trecut. Pentru o lună și jumătate, Pescobar a avut localul închis, iar în acest timp, afaceristul nu ar fi plătit-o deloc pe Larisa.

Totuși, i-ar fi transmis că, în momentul în care se va relua activitatea, va da drumul afacerii, care deja prinsese foarte bine printre bucureșteni.

Adevărul ar avea două fețe, astfel că, Larisa ar fi cunoscut un român foarte bogat, care este stabilit în Dubai.

Din sursele Cancan, reiese faptul că bărbatul respectiv s-ar fi îndrăgostit până peste cap de managera lui Pescobar, încât i-ar fi propus ceva de nerefuzat.

Povestea dintre Larisa și bogătașul din Dubai ar fi una cât se poate de reală, pentru că mâna dreaptă a lui Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, s-ar fi lăudat unei prietene că românul extrem de bogat s-a îndrăgostit lulea de ea, și că, i-ar fi demonstrat și prin acțiuni acest lucru.

Mai exact, este foarte posibil ca Larisa Popa să se fi ales cu un apartament în Dubai, pentru a rămâne alături de potențialul iubit.

Și până la urmă, de ce ai refuza o asemenea oportunitate, în schimbul mirosului peștilor și racilor scufundați în sos de usturoi?

Cam așa a ajuns Pescobar fără ajutorul de nădejde, însă nu a plâns prea tare după plecarea Larisei, pe care o posta foarte des pe rețelele sociale, pentru că deja și-a găsit un alt manager.

Citește și Pescobar, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „S-o fi certat cu nebunul. Nici ăsta nu are toate ţiglele pe casă”

Deci, într-un final, pare că toată lumea e fericită. Peștii sunt la locul lor, Pescobar are alt manager, iar Larisa Popa are șanse să scape de Capitală și să trăiască la un nivel la care nici nu ar fi visat!