Larisa Udilă devine femeie de afaceri. Frumoasa brunetă vrea să dea lovitura în imobiliare

Larisa Udilă vrea să dea lovitura și în afaceri. Influencerița a dezvăluit că a început să construiască câteva duplexuri în București.

01 sept. 2022, 19:17
Larisa Udilă devine femeie de afaceri. Frumoasa brunetă vrea să dea lovitura în imobiliare

Laris Udilă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi. După participarea sa de la „Bravo, ai stil!”, vedeta a dobândit mai multă notorietate în mediul online, care a ajutat-o să obțină statutul de „influenceriță”.

Citește și Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Logodnicul Ramonei Olaru era la volan!

În ultimii ani, frumoasa brunetă a obținut foarte multe contracte frumușele cu numeroase branduri care i-au adus niște sume importante de bani în conturi. După ce a adunat miile de euro, Larisa și-a dat seama că trebuie să pună banii să muncească în locul ei. Influencerița a căutat cea mai bună idee de afacere pe care acum o materialzează.

Bruneta vrea să construiască câteva duplexuri în București împreună cu soțul ei dar și cu un bun prieten de familie.

„Noi împreună am început să construim duplexuri în București, în zona Pantelimon. Noi demult ne dorim să investim în imobiliare, dar niciodată nu am avut curajul și datorită prietenului nostru care e în domeniu de ani de zile, am reușit să ne punem pe picioare acest business. Cumva suntem asociați avem foarte mare încredere în el și chiar știe ce face. Eu sunt pe partea de design și promovare,iar el pe partea asta financiară mai mult, pentru că se pricepe mai mult la cifre, adică evident experiența își spune cuvântul. Acum începem, turnăm betonul”, a declarat Larisa Udilă pentru CANCAN.RO.

Ideea de afaceri a pornit de la o investiție pe care Larisa împreună cu soțul ei au făcut-o în Dubai.

”Să știi că de acolo ne-a venit ideea. Eu sunt imaginea unei agenții din Dubai și sinceră să fiu, mi se părea Science Fiction să ajung să dețin un apartament în Dubai. Mi se părea că na, ca să investești în Dubai, trebuie să stai permanent acolo, ulterior, ajungând acolo pentru a-mi face campaniile publicitare, am descoperit care e treaba de fapt și cred că orice om care va ajunge în Dubai și va intra puțin în detalii cu domeniul acesta al imobiliarelor, va putea investi. Și de acolo ne-a venit ideea cu imobiliarele”, a spus Larisa Udilă.

Citește și Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital. Oana Roman, alături de mama sa: „Am nevoie de gândurile voastre bune”