Larry Hagman, interpretul lui JR din „Dallas”, suferă de cancer

O veste proastă pentru fanii actorul Larry Hagman, cunoscut în România pentru rolul lui JR Ewing din "Dallas". Larry Hagman a fost diagnosticat cu cancer. Partea bună a lucrurilor: boala a fost descoperită la timp, iar Larry Hagman, în vârstă de 80 de ani, îl va interpreta în continuare pe J.R. Ewing în noul serial, în timp ce va primi tratament.

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 11:13

Un remake al celebrului serial „Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi „veteranii” Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).

„În rolul lui J.R. puteam face orice fără a fi pedepsit – mită, şantaj, adulter”, a spus Hagman. „Dar acum am cancer. Vreau ca toată lumea să ştie că este o formă de cancer foarte comună şi tratabilă. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial ‘Dallas’. Nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un serial pe care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. Şi-apoi ştim cu toţii că J.R. nu poate fi învins”, a mai spus actorul.

Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism şi de atunci a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului.

Versiunea actualizată a serialului „Dallas” va fi produsă de Warner Horizon Television şi difuzată de TNT.

Larry Hagman este actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV „Dallas”. Episodul „Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul „Dallas”, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.