Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”. Ce se întâmplă în viața actorului

Actorul Cuzin Toma, cel care îl interpretează pe Firicel din serialul ”Las Fierbinți”, a pierdut procesul cu o instituție bancară din România, după mai bine de patru ani de încercări.

20 nov. 2020, 11:36
Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”. Ce se întâmplă în viața actorului

Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”. Actorul a obținut, în urmă cu doar câteva luni, rejudecarea procesului, iar în urmă cu două zile a primit vestea că magistrații i-au respins cererea, considerând-o nefondată, conform SPYNEWS.ro.

Procesul are la baza un un credit nerambursat la timp de către actor și soția sa. Litigiul, din informațiile existente, durează de patru ani, încă din 2016. Nu se știu foarte multe, nici despre suma datorată, nici dacă i s-a pus sechestru sau nu.

Citește și: FIRICEL din LAS VEGAS, lovitură de jumătate de milion de euro! Cum s-a ales cu BANII

”Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul București – Secţia a VI-a Civilă. Pronunţată astăzi, 18.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, au dispus magistrații.

Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”.Î ntr-un alt dosar, Firicel a reușit să câștige un proces deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), miza dosarului fiind o jumătate de milion de euro.

„Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis magistrații, în primă instanță.

Citește și: Sentinţă neaşteptată în dosarul lui Firicel din Las Fierbinţi. Ce au decis magistraţii după un proces de patru ani

”Eu nu mai sunt membru CREDIDAM de trei ani, dar în această perioadă CREDIDAM îmi colectează drepturile şi îmi aruncă nişte bani, eu neştiind de unde provin acele sume, asta e de fapt problema. Dar, într-adevăr, eu nu mai sunt membru CREDIDAM, dar asta de trei ani. Ce vreau să se înţeleagă este că deşi m-a dat afară, CREDIDAM tot îmi colectează bani. OK, m-ai dat afară, dar de ce îmi mai colectezi banii? Indiferent că eşti sau nu membru, CREDIDAM tot colectează, dar nu îi repartizează, asta e marea problemă”, declara Cuzin Toma la momentul respectiv.

 


loading...
Partenerii noștri