Laszlo Boloni ar putea fi următorul selecţioner al României: „Chiar am vorbit cu el!”. Ce salariu cere

Laszlo Boloni ar vrea să revină la echipa naţională a României, pe care a mai antrenat-o în perioada 2000-2001, susţine Ioan Becali.

11 nov. 2021, 20:27
Laszlo Boloni ar putea fi următorul selecţioner al României: „Chiar am vorbit cu el!”. Ce salariu cere

Laszlo Boloni ar putea fi următorul selecţioner al României. Mirel Rădoi a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu FRF, care expiră la jumătatea lunii noiembrie, după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, iar o soluţie ar putea fi Laszlo Boloni, despre care Ioan Becali spune că ar fi dispus să revină pe banca „tricolorilor”.

Laszlo Boloni ar putea fi următorul selecţioner al României

Antrenorul în vârstă de 68 de ani este liber de contract din mai 2021, când s-a despărţit de Panathinaikos Atena. Ioan Becali susţine că a avut deja o conversaţie cu Laszlo Boloni şi acesta s-a arătat dispus să revină pe banca naţionalei, pe care a mai pregătit-o între 2000 şi 2001, înainte de a pleca la Sporting Lisabona.

Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!” VIDEO

„Şi Boloni ar fi o soluţie, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la naţională, dar nu poate pe 15.000 de euro pe lună! E nevoie de măcar 25.000 pe lună şi mi-e greu să cred că FRF vrea şi poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Ladislau Boloni, mesaj de susţinere pentru „naţionala Ţinutului Secuiesc”: „Sunt foarte bucuros să fiu unul dintre voi. Vă doresc mult succes şi să duceţi drapelul mai departe!”

Laszlo Boloni n-a pregătit niciodată vreo echipă de club din România, dar în ultima perioadă a purtat negocieri cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În schimb, este recunoscut la nivelul fotbalului european, fiind cel care a avut un cuvânt de spus în cariera unor staruri precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane sau Petr Cech. A reuşit să câştige un titlu, o Cupă şi o Supercupă cu Sporting Lisabona şi un titlu şi o Cupă cu Standard Liege.