Laszlo Sajtos a murit într-un teribil accident rutier. Fostul arbitru şi observator din Liga 1 avea 60 de ani

Laszlo Sajtos, fost arbitru în primul eșalon al României, a murit, joi, la vârsta de 60 de ani. Acesta a fost implicat într-un accident rutier care i-a fost fatal.

02 iun. 2022, 11:32
Laszlo Sajtos a murit într-un teribil accident rutier. Fostul arbitru şi observator din Liga 1 avea 60 de ani
Laszlo Sajtos a murit într-un teribil accident rutier

Laszlo Sajtos a murit într-un teribil accident rutier. Joi dimineață, înjurul orei 4:00, mașina condusă de Laszlo Sajtos s-a ciocnit de o autoutilitară. Potrivit ajutorităților vâlcene, impactul a fost fatal pentru fostul arbitru.

Laszlo Sajtos a murit într-un teribil accident rutier. Fostul arbitru din Liga 1 avea 60 de ani

Laszlo Sajtos a condus 28 de partide în primul eșalon fotbalistic al României. Debutul a fost pe 20 aprilie 1996, o victorie obținută de Farul la Iași, scor 2-1. Cariera pe prima scenă s-a încheiat pe 14 noiembrie 1999, un Ceahlăul – Petrolul, scor 2-0. A activat, ulterior, ca observator.

Doliu în sportul românesc, a murit o legendă a fotbalului, Virgil Dridea

După retragerea din activitate, Laszlo Sajtos a ocupat mai multe funcții de conducere în instituții ale statului. A fost consilier județean în Sibiu, director în Ministerul Transporturilor, șef al Autorității Rutiere Române, șef la Regustrul Auto Română, departamentul Infrastructură și Transport, informează Turnul Sfatului.

Doliu în sport, un mare campion a murit la 25 de ani. Ministrul Eduard Novak, condoleanţe pe Facebook

„Din primele informații se pare că ar fi vorba de o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani din județul Sibiu și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat de 27 ani din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița.  În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Vâlcea.