Laszlo Tokes critică „jocul” făcut de UDMR: Propunerea făcută la Ministerul Cultură denotă neseriozitate

Laszlo Tokes critică nominalizarea făcută de UDMR la Ministerul Culturii, spunând că propunerea Rozaliei Biro într-o poziţie atât de importantă în stat denotă neseriozitatea oficialilor UDMR.

24 iul. 2014, 09:39
Laszlo Tokes critică „jocul” făcut de UDMR: Propunerea făcută la Ministerul Cultură denotă neseriozitate

Laszlo Tokes susţine că a fost unul dintre fondatorii UDMR-ului, mai apoi un timp îndelungat preşedintele de onoare al Uniunii Democrate Maghiare din România.

Jocul făcut de UDMR în zilele trecute prin ograda puterii concurează cu atitudinea scandaloasă din 1998 când ne-a „mulţumit” cu universitatea fantomă Petőfi–Schiller. După opinia multora, cu demisia vicepremierului Kelemen Hunor, coroborată cu rămânerea la guvernare a UDMR-ului senatorului Verestóy Attila, uniunea a atins cel mai jos nivel al evoluţiei sale„, a precizat Laslo Tokes, citat de Vocea Transilvaniei.

Totodată, acesta consideră că UDMR continuă să alunece în jos, iar prin a o propune oficial în funcţia de ministru al culturii şi de vicepremier pe Rozália Biró, perdanta scaunului de viceprimar în municipiul Oradea.

BIRO ROZALIA, propunerea UDMR pentru postul de VICEPREMIER şi de ministru al Culturii

„Propunerea şefei organizaţiei de femei a partidului într-o poziţie atât de importantă în stat denotă neseriozitatea cu care oficialii UDMR se raporteză la alegătorii lor, demonstrează cât de mult ţin la comunitatea maghiară din Transilvania, cât de mult doresc succesul României şi locuitorilor ei. Atât Ardealul, cât şi România merită mai mult„, susţine liderul maghiar.

Biro Rozalia, preşedintele CRU al UDMR, este propunerea Uniunii pentru funcţiile de ministru al Culturii şi de vicepremier, în locul lui Kelemen Hunor care va pleca din cele două posturi la data de 1 august.

BIRO ROZALIA a fost anchetată de DNA. Parchetul General i-a ÎNCHIS DOSARUL acum o săptămână