Laura Andreşan şi Grasu XXL, fericiţi de când au devenit părinţi. Fetiţa lor împlineşte 1 anişor

Laura Andreşan, fosta bombă sexy, care în trecut cataloga bărbaţii după perfomanţele sexuale, s-a retras de câţiva ani din showbiz şi s-a axat pe relaţia pe care o are cu Grasu XXL, rapperul cu care formează un cuplu de peste 10 ani şi cu care are o fetiţă de aproape un anişor.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 19:20

Laura este psiholog, iar pasiunea pentru acest domeniu se regăsește și în postările de pe rețelele sociale. Însă vedetă pe pagina de Instagram a Laurei este fetița sa, pe ale cărei fotografii sunt adorate de toți fanii virtuali prezenți acolo.

În urmă cu 10 ani, Laura Andreșan era considerată o bombă sexy a showbizului românesc. Femeia dădea lecții sexuale atât în online, cât și în privat bărbaților. Pe atunci, Laura era numită ”profă de amor”, fiind cu totul dezinvoltă și fără inhibiții în ceea ce privește latura sexuală.

„Alteori nu vrei povesti cu printi, ci fraze….cu in mortii tai de curva nenorocita, sau intrebari de genul …zi-mi mai vrei, zi-mi ca vrei…vrei a….”, scria Laura Andreșan în urmă cu mai bine de 10 ani pe blogul său personal dedicat sexului.

După ce l-a cunoscut pe rapperul Dragoș Nichifor (38 de ani), alias Grasu XXL, vedeta s-a potolit treptat, devenind o femeie ”de casă” cu pofte mult mai decente.