Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1, surprinsă în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu VIDEO

Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1 Bucureşti, a fost surprinsă de paparazzi, duminică seară, în compania lui Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte al ANRP. Dacă la prima vedere întâlnirea părea a fi una amicală, când şi-au luat rămas bun cei doi s-au sărutat.

26 apr. 2016, 08:58
Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1, surprinsă în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu VIDEO

Fostă prezentatoare TV şi proaspăt intrată în politică, Laura Chiriac este căsătorită de 13 ani cu Octavian Basoc, producător general la Antena 3 şi Observator. Chiar cu o zi înainte să fie surprinsă cu Sergiu Diacomatu, Laura Chiriac a fost filmată alături de soţ, luând masa împreună şi comportându-se exact ca o familie.

Cu toate acestea, se pare însă că Laura Chiriac are şi o relaţie extraconjugală. Cel puţin asta reiese din filmuleţul celor de la Cancan.ro. În filmare, se vede clar cum cei doi se întâlnesc în parcarea unui hotel de lux din Bucureşti şi merg împreună la o cafenea. La plecare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat într-un sărut.

Scenele filmate de paparazzi vor ştirbi cu siguranţă credibilitatea candidatului ALDE la Primăria Sector 1. Mai mult decât atât, sloganul folosit de Laura Chiriac în campanie „Se poate, cu mâinile curate” nu este unul tocmai potrivit dacă luam în considerare faptul că aceasta are o legătură apropiată sau poate o relaţie extraconjugală cu unul dintre inculpaţii din dosarul ANRP.

Numele lui Sergiu Diacomatu a apărut în ultimii doi ani de zile extrem de des în dosarele retrocedărilor ilegale de pe vremea când era vicepreşedinte ANRP. În faţa procurorilor DNA, Dorin Cocoş l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul pe care l-a plătit ca să-l ajute în nişte dosare de la Restituirea Proprietăţilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat pe Sergiu Diacomatu, chiar într-o emisiune a Laurei Chiriac, ca fiind un mafiot care făcea o groază de ilegalităţi la ANRP. De altfel, la sfârşitul anului trecut, Diacomatu a şi fost reţinut de DNA într-unul dintre dosarele despăgubirilor ANRP.