Înregistrare explozivă! Diacomatu îl face praf pe Coldea: „Un boschetar fugit de-acasă! Ultimul derbedeu, repetent în facultate!”

Sergiu Diacomatu, fostul şef al ANRP, condamnat în trecut, în primă instanţă, pentru fapte de corupţie, şi apoi achitat, a fost implicat într-un scandal cu Florian Coldea, fost director adjunct al SRI şi cunoscut ca unul dintre fondatorii aşa-zisului "binom".

20 feb. 2024, 22:05
Înregistrare explozivă! Diacomatu îl face praf pe Coldea: „Un boschetar fugit de-acasă! Ultimul derbedeu, repetent în facultate!”

Diacomatu şi Coldea s-au intersectat la zona VIP a festivalului Untold Dubai, un eveniment deja controversat, fiind organizat de Bogdan Buta, cercetat în România pentru acte sexuale cu minori. Între Coldea şi Diacomatu ar fi apărut la un moment dat un conflict, în urma căruia mai şifonat ar fi ieşit fostul director adjunct al SRI, căruia i s-ar fi vărsat un pahar de băutură în cap sau pe sacou, încă nu este clar.

Dacă în declaraţiile date televiziunilor din România, după eveniment, Diacomatu a fost ambiguu, fără să spună clar în ce a constat conflictul dintre el şi Coldea, într-o nouă înregistrare apărută în Cancan, fostul şef al ANRP se dezlănţuie.

„În România, oricât de rău ai face, nu ți se poate întâmpla nimic. Asta e o problemă structurală a societății. Că asta am spus: băi, Coldea nu poate să existe în afara societății, el este emanația societății.

Bă, un boschetar, care a rămas repetent în facultate, e ultimul derbedeu care s-a umplut de 18 stele pe umeri a ajuns să conducă România. El fiind… Pe el dezbrăcându-l în pielea goală, el fiind un boschetar. E un fugit de acasă.

Dar problema cea mai mare este a societății, e vorba de o societate care tolerează. Ţi-am băgat familia la puşcărie, toată lumea tace din gură şi stă cu capul pe masă, e bine asa. Păi cum e bine aşa, mă? Poate să fie şi la tine, băi băieţi, le-am spus tuturor prietenilor, ţi se poate întâmpla şi ţie.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Iulian Fota de la MAE

Şi ce faceţi, bă? Şi toţi stau ca nişte laşi, e bine aşa, e frumos. Asta meriţi! Stai, bă, aşa! Staţi aşa, că nu e aşa, să facem punctul zero! Care, cum, ce facem?

Bagă, mă, pe toată lumea la puşcărie, fără discernământ. Coldea şi Kovesi, să meargă şi el şi Kovesi, că nu suntem spuma, mergem toţi la puşcărie, colonie penitenciară, şi alţii stau afară”, a tunat Diacomatu la adresa lui Coldea.

Florian Coldea se afla la Untold alături de Regina Cocainei, Maria Pandarof, șefa rețelei M de distribuție de cocaină pentru Vipuri, potrivit informaţiilor apărute în presă, când a izbucnit scandalul cu Diacomatu.

”Era și domnul Coldea la festival. Ce să se întâmple. Dânsul era într-un grup, ca tinerii la festival. Înțeleg că era și cu o domnișoară blondă, cu iubita. A fost un schimb de replici mai contondent, mai bărbătesc și la un moment dat, înțeleg că i s-a vărsat un pahar în cap. A fost rapid. Intri în transă, muzica e tare, bei toată ziua. Dânsul era cam ud și niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el. A făcut boltă paharul, nu știu să vă descriu.”, a declarat iniţial Sergiu Diacomatu, la România TV.

Citeşte şi: Silvestru Şoşoacă, aşteptat în AUR după scandalul cu preşedintele SOS România, soţia sa, Diana Şoşoacă: „Uşile îi sunt deschise”