Laura Cosoi, dezvăluiri despre a treia sarcină. A fost nevoită să stea departe de fiicele mari: „Când am ajuns acasă era haos”

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre a treia sarcină. Vedeta a născut recent a treia fetiţă şi spune că a avut parte de naştere destul de uşoară, alegând să nască natural şi de această dată.

13 sept. 2022, 11:57

Laura Cosoi, dezvăluiri despre a treia sarcină. Spre deosebire de celelalte două, în primul trimestru a întâmpinat unele probleme, chiar dacă sarcina a fost una ușoară per total. Actriţa a povestit cum a decurs totul şi a dezvăluit de ce a fost nevoită să stea departe de fetele mari, după ce a născut.

Citeşte şi: Laura Cosoi, mesaj emoţionant pentru soţul ei. „Te iubim, Cosmin! Anii să-ţi fie mulţi, sănătoşi şi, pentru totdeauna, împreună cu noi!”

Laura Cosoi, dezvăluiri despre a treia sarcină

Cât depre primele zile… Sâmbătă am adus-o pe Lara de la maternitate, iar duminică Vera a făcut febră. A stat cu febră vreo trei zile și am depistat apoi că are herpangină – a fost o epidemie prin grădinițe și prin creșe – și a luat și Rita, și uite-așa a trebuit să stau departe de ele, ca să nu ajungă să facă și Lara. Nu a făcut, slavă Domnului!, a fost foarte bine, dar îți dai seama că, în momentul în care ai copii acasă, nu mai e mediul ăla steril și trebuie să te adaptezi din mers, să nu intri în panică.

Îmi amintesc acum că era destul de multă agitație când am venit cu Lara… Eu eram super liniștită la maternitate, iar când am ajuns acasă era un haos, toată lumea vorbea încontinuu, o măsurau, îi puneau mâna pe degețele, i le pupau, o pupau pe gură. Deci îți dai seama, veniți de la creșă… Ce COVID, ce viruși? Dar slavă Domnului că e totul în regulă, fetițele sunt bine și sănătoase, și n-am avut probleme până acum„, a declarat Laura Cosoi, pentru Viva.ro.

Laura și Cosmin au aniversat 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Se cunosc din 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?. Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, povestea Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.