Laura Cosoi a născut a treia fetiţă! Prima imagine cu micuţa Lara: „Mulţumim, Doamne”

Laura Cosoi a născut a treia fetiţă. Actriţa, în vârstă de 40 de ani, şi soţul ei, 46 ani, sunt foarte fericiţi de venirea pe lume a Larei, fiind al treilea copil. Cuplul mai are două fiice, Rita, de 4 ani) și Vera, 1 an.

23 iun. 2022, 15:46

Laura Cosoi a născut a treia fetiţă. Vedeta trăieşte cele mai frumoase momente şi a vrut să împărtăşească vestea cea bună şi cu prietenii virtuali. În urmă cu puţin timp, a postat prima imagine cu mezina familiei, Lara, dar şi un mesaj, în care îi mulţumeşte lui Dumnezeu că totul a decurs foarte bine şi ambele sunt sănătoase.

Citeşte şi: Trucul la care a apelat Laura Cosoi ca să nu se îngraşe în sarcină: „Am mâncat foarte mult dulce, eram convinsă că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize”

Laura Cosoi a născut a treia fetiţă

Lara 🤍 Mulțumim, Doamne 🙏🏻”, a scris actrița în mediul online, în dreptul unei imagini cu mânuța Larei. „Bine ai venit pe lume, Lara! ❤️”, a comentat Dana Rogoz (36 de ani). „Bine ai venit, gălușcă! Felicitări, Laura! 😍”, a scris și Tily Niculae (36 de ani).

Laura și Cosmin au aniversat 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Se cunosc din 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?. Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, povestea Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.