Laura Cosoi, dezvăluiri neaşteptate despre despărţirea de Smiley

Laura Cosoi a vorbit foarte puțin după despărțirea de Smiley. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar blonda a acceptat provocarea de a vorbi liber despre motivul care a dus la una dintre cele mai mediatizate despărțiri din showbiz.

RomaniaTV.net
18 iun. 2015, 06:56
Laura Cosoi, dezvăluiri neaşteptate despre despărţirea de Smiley

Laura Cosoi a povestit de ce s-a despărţit de Smiley. „N-ai cum sa fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Daca as fi inceput relatia cu el acum, erau cu totul alte povesti. Când am început noi relatia, eu eram actrita, dansam, iar el era un cântăreț din trupa Simplu, să nu uităm asta. Acum șapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au inceput o relatie. Nu cred ca era niciunul mai indragit decat celalalt. Repet, nu era situația de acum”, a spus blonda pentru Revista Tango.

Laura Cosoi, la un pas de SINUCIDERE: Am vrut să mă arunc pe geam VIDEO

Laura Cosoi a mai spus: „Treptat, el a devenit foarte indragit si merita asta. În momentul în care ne-am despartit, am simtit ca m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care il folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simtit că mi s-a luat un val de pe fata, au început să functioneze lucrurile pentru mine asa cum imi doream, intru totul. Eu când mă uit in anumite poze din perioada aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simtit ca sunt în umbra lui nicio secunda, dar am simtit că m-am deblocat după ce ne-am despartit”.