Laura Cosoi: „Eu şi Cosmin plănuim să avem o viaţă împreună”. Ce spune despre despărţirea de Smiley

La câteva luni după despărţirea de Smiley, Laura Cosoi şi-a refăcut viaţa alături de Cosmin Curticăpean, un tânăr om de afaceri. "Mă simt foarte bine, ne înţelegem foarte bine şi sper ca lucrurile să ţină aşa. Sunt foarte fericită", a mărturisit Laura.

12 feb. 2013, 20:59

Laura Cosoi trăieşte o poveste de dragoste specială alături de actualul său iubit pe care, spune vedeta, îl cunoaşte de zece ani şi au avut doar o relaţie de amiciţie.

„Îl ştiu pe Cosmin de 10 ani de când dădeam probele pentru La bloc. Am păstrat o relaţie de prietenie. Smiley nu îl cunoştea, ştia despre el dar nu a făcut cunoştinţă cu el. Lucrurile trebuie să decurgă firesc, nu am făcut nimic ca să fim împreuna”, a declarat Laura Cosoi la Happy Hour.

Timp de zece ani cei doi au continuat să vorbească la telefon, fără să se întâlnească.

„În tot timpul ăsta, nu ieşeam, dar vorbeam la telefon de sărbători sau zilele de naştere”, a spus Laura.

Laura Cosoi şi Smiley au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani.
 
Încă mai vorbesc cu Andrei, suntem în relaţii bune. Lucrurile dintre noi nu au mai mers, deoarece drumurile noastre au căpătat sens diferit.”, a mărturisit Laura.

Frumoasa blondă este foarte fericită şi se simte împlinită în noua relaţie.

Plănuim să avem o viaţă împreună, dar vom lua lucrurile treptat. Nu ne grăbim. Locuim împreună şi sunt foarte fericită„.

Laura a făcut publică noua ei relaţie la jumătatea lunii noiembrie, când l-a prezentat pe Cosmin pe Facebook drept „un om minunat, cu care a început un nou capitol din viaţă”.

 

Laura Cosoi, vacanţa de vis într-o insulă exotică GALERIE FOTO