Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, prima reacție după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită!”

Laura Cosoi le-a transmis felicitări celor doi părinți, Gina Pistol și Smiley. Laura Cosoi este nimeni alta decât fosta iubită a lui Smiley, o relație de iubire mult mediatizată la acea vreme, dar despărțirea i-a lăsat, totuși, pe cei doi în relații foarte bune.

10 mart. 2021, 09:20
Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, prima reacție după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită!”

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, primă reacție după ce Gina Pistol a născut. Actrița i-a felicitat pe cei doi și a spus că se bucură pentru ei. „Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”, a declarat Laura Cosoi, pentru Fanatik.

Laura Cosoi, prima reacție după ce Gina Pistol a născut

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol imediat după ce a devenit mămică.

Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet

Smiley avea să comenteze şi el vestea minunată. „Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a fost mesajul lui Smiley.

A născut Gina Pistol! Gestul făcut de Smiley în urmă cu câteva ore VIDEO cu anunţul