Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său: „Părea un asimptomatic, starea lui s-a degradat”

Laura Cosoi a făcut mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său. Vedeta a fost foarte afectată de acest eveniment și a decis să vorbească despre acest subiect pentru a trage, încă o dată, un semnal de alarmă despre această boală și repercursiunile ei. 

17 feb. 2021, 15:12
Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său: „Părea un asimptomatic, starea lui s-a degradat”
Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său

Laura Cosoi

, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său. Actriţa a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță” şi a vorbit despre experiența tragică pe care a trăit-o la finalul anului trecut.

A fost o perioada foarte grea, nici mie nu mi vine sa cred ca s-a intamplat, tatal meu era foarte puternic, am sarbatorit impreuna botezul Verei si totul a fost ca un traznet. Era diabetic. Eu eram foarte stresata cu tata in perioada covid-ului, pentru ca tata suferea de diabet si in luna martie nu avea atata grija, poate.

Mereu cand vorbeam la telefon mi se parea ca nu intelege ca pentru el ar fi ceva de netratat daca s-ar imbolnavi. Pe 17 decembrie m-a sunat si mi-a spus ca a facut testul si ca a iesit pozitiv. Parea asimptomatic, nu avea febra. Au luat si fratii mei mai mici. Într-o zi de luni am stabilit sa il internam. Marti era in spital la Iasi. De unde parea un asimptomatic, starea lui s-a degradat. L-am adus in Bucuresti.

Citeşte şi: Laura Cosoi a trecut prin clipe grele: „Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului”

Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său

Te uitai la stiri si nu credeai ca ti se poate intampla tie. Cand am primit telefonul ca trebuie sa caute un pat la ATI  in tara pentru ca nu se stie ce se poate intampla cu el peste noapte, a fost ingrozitor. Am gasit un pat pe sectie la Matei Bals, intr-un final. Cel mai greu a tot periplul asta. Acolo era un coleg al lui de salon cu care am pastrat legatura, pentru ca medicii nu au ce să-ti spuna. Exista niste protocoale, e sanatatea ta in lupta cu acest virus. In momentul in care a ajuns la Terapie Intesiva, ei imi spuneau ca trebuie sa imi pastrez speranta, din pacate nu s-a intamplat o minune. A stat o saptamana in Bucuresti, in spital. S-a stins

”, a povestit Laura Cosoi la Pro TV.