Laura Cosoi s-a fotografiat în lenjerie intimă. Cum arată în a şasea lună de sarcină: „Şoldurile ţi s-au lăţit, sânii ţi-au crescut”

Însărcinată în 6 luni, Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Fotografia postată pe rețelele de socializare a atras un val de comentarii, unele pozitive, altele mai răutăcioase.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 09:45

„În curând mămică pentru a doua oară…fotografia este făcută dimineață când descopeream în oglindă câte schimbări aduce o sarcină corpului meu.

Laura Cosoi, poza cu copilul care i-a enervat la culme pe fani. „Fiecare mamă ştie ce e mai bine pentru copilul ei” FOTO

Nu m-am preocupat niciodată de kilogramele luate pe timpul sarcinii pentru că întotdeuna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea.

Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se întinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită că în această perioada. Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine!”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Dana Rogoz, care se află și ea pe ultima sută de metri cu sarcina: „Îți stă foarte bine gravidă. Să ne bucurăm de minunile noastre. Eu mai am așa de puțin, încât stau minute în șir în oglindă și pur și simplu mai uit la burta mea cu drag, știind că în curând îmi va fi dor de ea…’ . Răspunsul Laurei Cosoi a venit rapid, tot cu urări de bine: „Dănuca, să ai naștere frumoasă și recuperare rapidă”.

Crezi că interesează pe cineva că șoldurile ți s-au lățit…că sânii ți-au crescut…și alte amănunte…sunt atâtea femei însărcinate și nu se expun de facebook…bucură-te în familie și nu arăta la toată lumea”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Adevăratul motiv pentru care S-A DESPĂRŢIT de Smiley după o relaţie de 5 ANI

Laura Cosoi a avut o relaţie de mai mulţi ani cu Smiley și foarte mulți credeau că nu se va destrăma niciodată. Totuși, la un moment dat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Laura Cosoi și Smiley au rămas amici, după ce au pus capăt relației și fiecare dintre ei trăiește o nouă poveste de iubire. Între timp, Laura Cosoi s-a căsătorit, iar Smiley nu s-a mai afişat cu nici o altă iubită oficială, confirmând ceea ce susţineau mulţi apropiaţi ai acestuia, cum că a suferit enorm, fiindu-i greu să-şi refacă viaţa alături de altă femeie.

Gina Pistol şi Smiley, îmbrăţişaţi pe covorul roşu. Prima apariţie publică împreună FOTO

Deşi multă lume s-a întrebat de atunci care a fost motivul despărţirii celor doi, acum s-a aflat în sfârşit adevărul, mărturisit de actriţă într-un interviu pentru revista Tango.

N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt.

Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul.

Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit„, a povestit Laura Cosoi.