Laura Cosoi se pregăteşte de NUNTĂ! Iată CÂTEVA dintre DETALIILE celei mai AŞTEPTATE nunţi din 2015

Laura Cosoi se pregăteşte intens pentru cel mai important eveniment din viaţa sa. Mai exact, pe data de 7 august Laura Cosoi va spune "da" în faţa ofiţerului stării civile şi o zi mai târziu îi va jura iubire veşnică iubitului ei, Cosmin Curticăpean.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 09:55
Laura Cosoi se pregăteşte de NUNTĂ! Iată CÂTEVA dintre DETALIILE celei mai AŞTEPTATE nunţi din 2015

Laura Cosoi mai are doar două săptămâni până când va deveni soţia omului care i-a fost alături în cele mai grele momente din viaţa sa.

Cu toate că pregătirile s-au făcut în mare secret, cei de la WoWBiz.ro au aflat deja informaţii preţioase despre nunta anului 2015.

Una dintre informaţii este legată de faptul că Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean vor face două petreceri de nuntă, una la Iaşi, oraşul natal al artistei, şi alta în Targu Mureş, locul de unde se trage viitorul ei soţ.

Laura Cosoi s-a LOGODIT: „Printre lacrimi de fericire, am spus Da!” GALERIE FOTO

Mai exact, petrecerea din Moldova urmează să aibă loc în localitatea Harlău, într-o locaţie exclusivistă, mai exact la Conacul Polizu.

După prima petrecere, mare parte din invitaţi se vor deplasa în Ardeal, în Târgu Mureş, oraşul de baştină al lui Cosmin Curticăpean şi al naşilor de cununie, unde se va organiza o altă petrecere exclusivistă. 

Citeşte şi  Laura Cosoi, la un pas de SINUCIDERE: Am vrut să mă arunc pe geam VIDEO

 


loading...