Laura Cosoi şi Smiley, din nou ÎMPREUNĂ? S-au reîntâlnit la MALL şi totul a fost ca la început

În urmă cu câţiva ani, Smiley şi Laura Cosoi trăiau o frumoasă poveste de iubire care urma să se finalizeze cu o nuntă de zile mari. Cum viaţa are mereu pregătite surprize de tot felul pentru fiecare dintre noi, în loc să anunţe data nunţii, cei doi au anunţat că s-au despărţit. Acum, se pare că cei doi s-au reîmpăcat.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 09:11

Se spune din totdeauna că timpul vindecă rănile sufletului şi ca este cel mai bun antidot pentru a putea ierta pe cineva sau pentru a putea relua ceva care nu a mers în trecut. Această vorbă din bătrâni a avut efect şi în cazul lui Smiley şi al Laurei Cosoi, care s-au reîmpăcat după o perioadă lungă de timp în care au fost despărţiţi şi fiecare a avut alte relaţii.

Smiley a plâns după despărţirea de Laura Cosoi: Sentimentele mele pentru ea vor rămâne tot timpul

De curând, paparazzi SpyNews i-au surprins împreună pe cei doi artişti. Din fotografii reiese că Smiley şi Laura Cosoi s-au împăcat şi au revenit la vechiurile obiceiuri. Astfel, Laura Cosoi şi binecuniscutul cântăreţ au mers la un mall din Capitală pentru a viziona împreună un film. Însoţiţi de un grup de prieteni, cei doi au încercat să se camufleze şi să scape nevăzuţi, însă comportamentul lor i-a dat de gol. Cei doi au stat tot timpul lipiţi parcă unul de celălalt şi au fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Citeşte şi  BOMBĂ în showbiz. Laura Cosoi îl caută pe Smiley. Cum reacţionează artistul