Laura Cosoi și soțul ei, scandal de proporții în fața copiilor: „Cred că este normal și chiar sănătos”

Laura Cosoi a dezvăluit care este părerea ei cu privire la certurile care au loc în fața copiilor, iar afirmațiile ei au iscat comentarii în rândul internauților. Care este motivul pentru care copiii sunt martori ai disputelor din familie.

16 apr. 2024, 12:13
Laura Cosoi și soțul ei, scandal de proporții în fața copiilor: „Cred că este normal și chiar sănătos”
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean nu evită să aibă conversații contradictorii în prezența fiicelor lor, dorind să le ofere acestora o lecție valoroasă. Laura Cosoi este recunoscută drept o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de succes în actorie și televiziune. În viața personală, împarte o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean, având împreună trei fiice și urmând să devină părinți pentru a patra oară. Chiar și având o viață aparent perfectă, cuplul se confruntă uneori cu mici neînțelegeri, pe care le dezbat și în prezența copiilor. Contrar alegerii majorității părinților de a proteja copiii de astfel de momente, Laura Cosoi și partenerul său preferă să aibă discuții aprinse în fața celor mici. Motivul din spatele acestei alegeri este unul educativ, dorind ca fiicele lor să învețe importanța reconcilierii și să înțeleagă necesitatea de a ajunge la un consens în orice situație.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean nu se ascund! Cei doi nu evită niciodată să aibă conversații contradictorii în prezența fiicelor lor, dorind să le ofere acestora o lecție valoroasă. Laura Cosoi este recunoscută drept o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de succes în actorie și televiziune. În viața personală, împarte o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean, având împreună trei fiice și urmând să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Chiar dacă se bucură de o viață aparent perfectă, cuplul se confruntă uneori cu mici neînțelegeri, pe care le dezbat și în prezența copiilor.

Citește și: Iubita lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accident, a făcut un gest șocant pe rețelele de socializare

Contrar opțiunii la care apelează majoritatea părinților, respectiv cea în care protejează copiii de astfel de momente, Laura Cosoi și partenerul său preferă să aibă discuții aprinse chiar și în fața celor mici. Motivul din spatele acestei alegeri este unul educativ, dorind ca fiicele lor să învețe importanța reconcilierii și să înțeleagă necesitatea de a ajunge la un consens în orice situație.

„Cred că este normal și chiar sănătos să existe și păreri contradictorii într-o familie, dar, dincolo de acest aspect, în lucrurile cele mai importante care vizează familia noastră, atât eu, cât și Cosmin suntem pe aceeași lungime de undă, și asta cred că este o lecție foarte importantă, în primul rând, pentru copii. Dincolo de acest aspect, noi ne mai și certăm de față cu copiii, bineînțeles că nu ne referim aici la conflicte mari, ci la un soi de contrazicere sau mici conflicte, pentru că mi se pare importantă lecția împăcării și, dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață că ne iubim în orice context.”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Viva.ro.

Laura Cosoi și soțul ei au o relație pe care multă lume ar putea să o invidieze. Cei doi simt cu adevărat ce înseamnă fericirea, iar împreună formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Au știut încă de la început că se vor bucura de o familie numeroasă, ceea ce s-a și întâmplat. Asta pentru că au trei fiice minunate, iar în scurt timp în viața lor va apărea încă un copil.

Artista recunoaște că atât ea, cât și soțul ei, au fost conștienți de faptul că nu vor mai avea la fel de mult pentru ei, însă și-au asumat pe deplin acest risc. Chiar dacă acum nu se mai pun pe primul loc, copiii lor le umplu inima de bucurie în fiecare zi.

„Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, știi că tu și partenerul tău nu veți mai avea timp la fel de mult pentru voi, ca și cuplu, iar asta ne-am asumat din clipa în care am știut că vom avea o familie mare, cu mulți copii. Ei bine, în momentul ăsta, suntem conștienți de faptul că nu noi suntem pe primul loc, dar la fel de bine știu că va veni o perioadă în care ne vom dedica și nouă mai mult timp, pentru că e foarte important să ai grijă și de viața de cuplu.” , a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cine va fi noul şef al clanului Corduneanu. Costel, înmormântat într-o zonă VIP din Cimitirul Eternitatea