Laura Dincă va deveni mamă. „Cristi se simte încă tânăr, vrea al doilea copil….”

Laura Dincă este mai decisă ca niciodată să devină mamă. Ba chiar mai mult decât atât, ea este hotărâtă să facă acest pas cât mai repede, dorindu-și din tot sufletul să se bucure, alături de Cristi Boureanu, de senzația de a forma, cu adevărat, o familie.

18 ian. 2018, 08:14
Laura Dincă va deveni mamă. „Cristi se simte încă tânăr, vrea al doilea copil….”

Relația dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu pare să fie mai stabilă și mai frumoasă ca oricând, scrie spynews.ro. Iar de curând, cei doi au avut o discuție cât se poate de serioasă cu privire la viitorul lor. Iar concluzia amândurora a fost că, pentru a forma, cu adevărat, o familie, trebuie să apară în viața lor și un copil. Așa că, cei doi au stabilit ca anul acesta să fie cel în care vor avea bucuria de a ține în brațe un moștenitor.

Citeşte şi Cristian Boureanu şi Laura Dincă, anunţ de ULTIMĂ ORĂ

„Laura își dorește să devină cât mai repede mamă. A discutat despre asta și cu iubitul ei, iar Cristi, din ceea ce am înțeles, a fost mai mult decât încântat de idee. Mai mult, Cristi simte că este încă tânăr și vrea să aibă un al doilea copil, iar Laura este marea lui iubire”, a spus o sursă apropiată de cuplul format între Cristi Boureanu și Laura Dincă.

De altfel, Laura și Cristi au fost surprinși, în repetate rânduri, mergând la Biserică. Și nu la oricare Biserică, ci la una care, aflată în curtea unei clinici medicale, este considerată, în popor, ca făcătoare de minuni. Iar când spunem minuni, ne referim la faptul că acolo merg cuplurile care își doresc din tot sufletul un copil.
În altă ordine de idei, anul acesta s-ar putea să asistăm și la primul pas în oficializarea relației dintre cei doi urmând să fie făcută cât de curând.

Cristian Boureanu, arestat două luni pentru ultraj

În seara zilei de 8 iunie a anului trecut, Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale. După cea fost eliberat, spare-se, Cristian Boureanu a decis să se căsătorească cu Laura Dincă, eveniment care, probabil, va avea loc imediat după ce se va lămuri situația lui juridică.