Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații despre relația lor: „Ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”

Laura Giurcanu și Aris Eram au povestit cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor, după ce au fost surprinși sărutându-se.

16 nov. 2023, 19:02
Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații despre relația lor: „Ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”
Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații despre relația lor

Laura Giurcanu și Aris Eram spun că s-au împrietenit repede, conexiunea lor fiind evidentă încă de la aeroport. Lumea mondenă a fost uimită în urmă cu doar câteva săptămâni, când cei doi au fost văzuți luând masa împreună în oraș, pentru ca mai apoi să fie surprinși sărutându-se în mașina influenceriței. Niciunul nu a infirmat și nici confirmat că ar avea o relație.

Citește și: Laura Giurcanu: „Mă gândeam că e departe de mine să am un copil”. Ce spune vedeta despre ideea de mamă

Aceștia au vorbit deschis despre relația lor și modul în care au evoluat lucrurile între ei, de când s-au văzut pentru prima oară. Laura și Aris nu s-au cunoscut la America Express, ci în urmă cu mai mulți ani, când el era adolescent.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express.

Laura a mărturisit că s-a mai întâlnit cu Aris în trecut, înainte de filmările pentru show-ul America Express.

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.

Citește și: Aris Eram frânge inimi pe bandă rulantă! Dezvăluiri-șoc făcute de Alexia Eram, după ce fratele ei s-a cuplat cu Laura Giurcanu: „Știam că o să se întâmple asta”

Cei doi au primit mai multe întrebări din partea fanilor, care au fost curioși să afle ce le place cel mai mult unul la celălalt.

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a afirmat influencerița, despre calitățile fratelui Alexei Eram, buna ei prietenă.

Aris a complimentat-o și el pe adversara de la America Express: „Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă. Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun”.