Laura Giurcanu, umilită la Survivor România. Ce i-a spus Alex Nedelcu: „Vezi că ai vergeturi pe…”

Laura Giurcanu, umilită la Survivor România. Începând de duminică, 20 februarie, există o nouă regulă care i-a surprins atât pe telespectatori, cât şi concurenţi. În fiecare săptămână un Faimos și un Razboinic vor fi trimiși pe Insula Exilului.

22 feb. 2022, 16:31
Laura Giurcanu, umilită la Survivor România. Ce i-a spus Alex Nedelcu: „Vezi că ai vergeturi pe…”
Laura Giurcanu, umilită la Survivor România

Laura Giurcanu, umilită la Survivor România. Noua regulă, dar și condițiile dure în care sunt nevoiți să locuiască și să se descurce, au încins spiritele, concurenții rostind cuvinte fără precent la această emisiune!

Citeşte şi: Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România. Marian Drăgulescu a adus punctul decisiv. Cine riscă eliminarea

Laura Giurcanu, umilită la Survivor România

Cine a vorbit, măi? Tu ai vorbit, gură de capră?

Eu!

Tu? Se vede!

Am luat două puncte azi! Tu?

– Nu.

– Nu, stai, am luat două puncte și data trecută!

– Și ce-ai făcut cu ele?

– Ce-am făcut cu ele? Am mâncat!

– Nu se vede!

Dar grasuțul nu îmi dau seama ce are personal cu mine. Nu știu, că sunt slăbuță, că sunt frumușică!”, a spus Laura, vorbind cu colegii săi.

Vezi că la 25 de ani ai vergeturi pe… nu știu cum facem!

Ai fost atent! Se vede că ai fost atent, că nu se vede, așa! Cred că o să mă duc în cortul meu și o să plâng pentru că am vergeturi.

Cătălin Zmărăndescu, atacat dur de fiul lui

Pe contul său de Tiktok, Mihai Zmărăndescu a explicat de ce nu se înțelege cu tatăl său și i-a aruncat, public, o serie de acuzații cât se poate de grave.

Aveți cuvântul meu că este ultimul lucru pe care-l spun despre omul ăsta. Îmi spuneți mie că îmi judec tatăl… Băi, dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul că făceați de 10 ori mai rău.

Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut, ca și copil, ca să-l protejez pe el. Faptul că patru ani am stat, de când nu vorbesc cu el, și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate cu oameni, el spunând că cine îl ajută pe Mihai este dușmanul lui, s-a răsfrâns acum pentru că, în momentul ăsta, eu îi aduc lui vizualizări, nu el mie. Nu fac asta pentru vizualizări.

Ce înseamnă să îți judeci părinți? Asta faci atunci când un părinte e sărac, îți pune totul pe masă, iar tu îl judeci că nu-ți dă mai mult.

Atunci înseamnă că îți judeci părintele, nu când îți ia banii, îți rupe familia în două și el se duce frumos și râde”, spune Mihai Zmărăndescu pe contul său de TiTok.