Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România. Marian Drăgulescu a adus punctul decisiv. Cine riscă eliminarea

Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la la Survivor România. După multe jocuri pierdute, a venit şi vremea Războinicilor să facă eliminări. Concurenţii din ambele tabere au stat cu sufletul la gură, de la 6-0 pentru Faimoşi, Războinicii s-au apropiat foarte mult, câştigând punct după punct.

21 feb. 2022, 23:07
Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România. Marian Drăgulescu a adus punctul decisiv. Cine riscă eliminarea
Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România.

UPDATE Survivor România: ediția din 21 februarie 2022. Oana Ciocan, Doru și Elena Matei, nominalizați spre eliminare

Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România. Marian Drăgulescu a fost cel care a adus victoria echipei, echipa roşie au învins cu scorul de 10 la 7.

Faimoşii au câştigat jocul imunităţii la Survivor România

Faimoşii vor putea să stea liniştiţi săptămâna aceasta, deoarece nu va pleca nimeni acasă din echipa lor. Războinicii vor fi cei care vor face nominalizări luni seara.

Jocul de imunitate personală a fost câştigat de Ştefania Ştefan şi Blaze, astfel, cei doi vor propune câte un concurent spre eliminare. Din cei nominalizaţi, concurentul cu cele mai puţine voturi va părăsi competiţia.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, atacat dur de fiul lui. Ce provocare i-a lansat Mihai: „Asta după ce se termină Survivor”

Un Faimos și un Războinic au fost trimiși în exil

În ediția de duminică seară, Faimosul și Războinicul care au avut cea mai bună viteză în timpul probei au fost nevoiți să-și trimită câte un coechipier în exil.

Astfel, Ștefania Ștefan de la Războinici și Natalia Duminică de la Faimoși au avut de făcut o alegere extrem de grea.

Natalia Duminică a ales să-l trimită pe CRBL în exil, fapt ce i-a nemulțumit pe colegii de echipă, faimosul fiind unul dintre concurenții care aduce puncte.

Am 2-3 persoane care se învârt în capul meu și nu mă pot decide. Eu sper să câștigăm și să-i trimitem cât mai multă mâncare. Din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL”, a spus Natalia.

Astfel de momente or să mai vină la Survivor. Asta cu nu știu pe cine, nu știu pe cine…întotdeauna este vorba despre echipă și despre aducerea punctelor ca să putem să învingem, deci trebuie să-ți ții resursele în casă cât mai puternice. Din punctul meu de vedere a făcut o alegere foarte greșită. Nici nu trebuia să te atingi de băieți. Le-ai făcut un super mega-avantaj războinicilor. Unde merg eu, veți merge cu toții”, a fost reacția lui CRBL.

Iar din tabăra Războinicilor, Ștefania Ștefan l-a nominalizat pe Relu Pănescu să meargă în exil alături de CRBL.

Într-un fel mă pot gândi puțin. O să și argumentez de ce. Eu sunt total de altă părere în echipă. Eu văd mereu pentru strategie, să câștigăm. (…) Decizia Nataliei pot să zic că mi-a ușurat puțin decizia. Eu îi iubesc pe toți.

Chiar le-am spus că eu îi văd pe toți ca frații și surorile mele. Adică îi văd pe toți ca o familie. Orice aș zice, nimeni să nu o ia personal. Se vor întelege bine pe camp. Vor avea multe de discutat. Iar decizia mea este…te iubesc mult de tot! Relu…”, a spus Ștefania Ștefan.

Nu voi fi supărat pe Ștefania. Absolut deloc pentru nominalizare. Știu că ceea ce spune, spune din suflet. Nu va fi ușor, dar asta este. Repet, nu voi fi supărat nici acum, nici în continuare. Ea, din punctul meu de vedere, din colegele care fac parte din echipa răznoinicilor, mi se pare cea mai competitivă până în momentul de față”, a spus Relu.