Laura Lavric, ameninţată cu o plângere la ANAF după scandalul de Revelion. Contre dure cu managerul reclamant VIDEO

Detalii de ultimă oră despre scandalul din noaptea de Revelion în care a fost implicată Laura Lavric. Managerul hotelului din Slanic Moldova, acolo unde aceasta trebuia să cânte, lansează acuzații grave. Deși ar fi încasat 500 de euro avans, artista a refuzat să urce pe scenă. Cântăreaţa se apără și neagă toate acuzațiile ce i se aduc.

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 16:28
Laura Lavric, ameninţată cu o plângere la ANAF după scandalul de Revelion. Contre dure cu managerul reclamant VIDEO

Totul a pornit după ce managerul unui hotel din Slănic Moldova a reclamat că artista nu și-ar fi onorat înțelegerea de a cânta pentru clienții localului, chiar în noaptea de Revelion. Acesta spune că în urma unor contre cu formația restaurantului, artista a refuzat să mai urce pe scenă.

De partea celaltă, Laura Lavric se apără și spune că nu a încasat niciun avans de la managerul hotelului. Mai mult aceasta a declarat că lăutarii de la orchestra localului i-au cerut bani pentru microfonul la care trebuia să cânte.

„Eu nici nu am pus mâna pe ei! Îţi aminteşti cum fugeai să mă iei la restaurante? Nu îţi e ruşine? Am venit să reglam situaţia cu mincinoşii, că ăia sunt nişte mincinoşi”, a declarat Laura Lavric la România TV.

Managerul hotelului a declarat că va depune o plângere la ANAF împotriva artistei.


loading...
Partenerii noștri