Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului: „Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum”

Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului. Vedeta a mărturisit prin clipe groaznice după ce a contractat virusul, declarând că a avut o formă gravă. Artista a crezut că nu scapă cu viață, și a transmis un mesaj și pentru cei care nu cred.

15 iun. 2021, 17:21
Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului: „Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum”
Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului

Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului. Pe lângă faptul că nu i-a revenit mirosul complet, solista se confruntă și cu un alt efect secundar al bolii, și anume căderea exagerată a părului.

Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului

Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect.

Mi-a trecut și văd prin casă totul de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală‘, a mărturisit Laura Lavric.

Citeşte şi: Veşti bune pentru Laura Lavric. A executat-o silit pe sora ei, care îi datorează 10.000 euro: „M-a făcut mare bagaboantă”

„Mi-a fost ruşine să întreb”

Laura Lavric s-a aflat într-o ipostază jenantă

când a mers la un control la medicul ginecolog. Artista a fost sfătuită de doctor să facă testul Papanicolau, unul dintre controalele obligatorii pe care care femeile ar trebui să le facă anual.

Cântăreaţa de muzică populară nu a ştiut ce semnifică acel test şi s-a panicat, dar i-a fost ruşine să îşi întreb medicul. Asta până când a venit rezultatul, fiind unul favorabil.

M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: «Ce o fi ăsta, Papanicolau?!» Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… «Veniţi după rezultat peste două săptămâni!» M-am gândit: «Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?».

Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?» Doctoriţa mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”,a mărturisit artista la Antena Stars.