Veşti bune pentru Laura Lavric. A executat-o silit pe sora ei, care îi datorează 10.000 euro: „M-a făcut mare bagaboantă”

 Laura Lavric răsuflă uşurată pentru că şi-a încheiat socotelile cu femeia pe care nu o mai consideră sora ei. Artista de muzică populară a câştigat procesul cu Ecaterina, care îi datorează vedetei suma de 10.000 euro, daune morale pentru jignirile adresate într-o emisiune TV, spunând că Laura Lavric ar fi fost o femeie de moravuri usoare.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 15:11
Veşti bune pentru Laura Lavric. A executat-o silit pe sora ei, care îi datorează 10.000 euro: „M-a făcut mare bagaboantă”

Singura posibilitate s-o facă pe sora ei să plateasca a fost prin executare silită, avocatii artistei au reuşit să-i pună Ecaterinei poprire pe pensie, şi să plătească eşalonat câte 50 de euro pe lună, spune Laura Lavric pentru StarPopular.ro.

Trebuie sa mai traiesc 90 ani ca sa primesc toti banii pentru ca primesc 50 euro lunar din pensia ei. Nu stau eu in banii astia, sincer va spun ca imi pare rau ca s-a ajuns aici. De cand a inceput scandalul, iau pastile de inima, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc sa ma mai balacareasca, nu m-au interesat banii ei. M-a facut o mare bagaboanta dupa ce am implinit 60 ani, cum sa accept asa ceva? Din pacate, asta a fost singura modalitate s-o opresc pentru ca eu n-am fost niciodata intr-un tribunal, nici cand am divortat n-am fost.

„Am implinit 74 ani, nu-mi ascund varsta”

Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea de pe alt numar in care spunea: e adevarat ca ne-am aruncat cuvinte grele una alteia dar ne e dor de voi si iertati-ma. Si i-am raspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urasc, nu te iubesc si nu pot sa te iert pentru ca esti bolnava de rautate.

Marea mea suferinta din pandemie, cand a fost starea de urgenta, a fost ca am stat departe de publicul pe care il iubesc si care m-a facut ceea ce sunt. Alergam in cele doua ore, cat aveam voie sa ies din casa, la supermarket sa-mi fac cumparaturile. Partea buna e ca mi-am adus aminte sa fac mancare. A trebuit sa gatesc in cele doua luni, restaurantele fiind inchise. Din punct de vedere financiar, nu mi-a fost greu, am supravietuit pentru ca avem cateva spatii inchiriate. Dar cel mai mult mi-a lipsit publicul si iubirea lui.

Am implinit 74 ani, nu-mi ascund varsta. Unele colege evita sa-si recunoasca anii, eu o s-o recunosc si daca ajung la 90 de ani. De ziua mea m-am simtit fericita, am cantat si ii multumesc primarul sectorului 5 pentru flori si ca m-a adus in fata publicului pe care-l iubesc. Si fiul si nepotul meu mi-au facut surprize frumoase., a declarat, pentru StarPopular.ro, Laura Lavric.