Laura Moagher, propunerea PSD Prahova pentru Ministerul de Interne

Calcule de ultimă oră pentru componența viitorului Guvern. Vor fi miniștri noi pe lângă unii păstrați din actualul Cabinet, iar surpriza vine de la Ministerul de Interne. Potrivit unor surse PSD citate de ph-online.ro, deputatul PSD Prahova Laura Moagher va fi pe lista propunerilor pentru funcţia de ministru de Interne.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 12:32
Laura Moagher, propunerea PSD Prahova pentru Ministerul de Interne

Surse importante din PSD Prahova au declarat pentru ph-online.ro că deputatul Laura Moagher va fi pe lista propunerilor pentru functia de ministru de Interne. Aceasta are sustinerea organizatiei judetene a PSD pentru a ocupa un scaun în noul cabinet.

Cine este Laura Moagher

De profesie jurist, Laura Moagher are 38 de ani și este mamă a trei copii. A absolvit cursurile Facultății de Drept, obținând un master în „SECURITATE COMUNITARĂ ȘI TERORISM”.

Înainte de a fi aleasă deputat în Parlamentul României, Laura Moagher a fost director al Parcului Memorial „Constantin Stere” (2012-2016) și vicepreședinte PSD și OFSD Prahova, iar după suspendarea din funcție a lui Rareș Enescu s-a ocupat și de secretariatul organizației județene. În vara anului 2016, Moagher a coordonat campania PSD pentru alegerile locale.

In Parlament face parte din comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor si din comisia pentru transporturi. Premierul pe care-l va desemna președintele Klaus Iohannis după consultările de mâine este persoana care își va forma echipa de miniștri.