Laura Vass, despre copilul care a apărut în mare secret în viața ei, în urmă cu doi ani. Dezvăluiri despre băiețelul alături de care s-a pozat

Laura Vass a vorbit despre copilul care a apărut în viața ei în urmă cu doi ani și pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii până acum.

06 sept. 2023, 17:40
Laura Vass, despre copilul care a apărut în mare secret în viața ei, în urmă cu doi ani. Dezvăluiri despre băiețelul alături de care s-a pozat
Cine este copilul alături de care Laura Vass s-a pozat pe rețelele sociale

După ce s-a afișat în brațe cu un copil pe rețelel sociale, fanii ei au crezut că artista a devenit mămică. Laura Vass a dezvăluit misterul și a spus cine este băiețelul alături de care s-a pozat. Vedeta îl iubește enorm de mult pe micuț, însă cei care au crezut că este fiul ei vor fi dezamăgiți.

Astfel, copilul cu care mai apare din când în când nu este fiul ei, ci al fratelui său. Pe nepotul Laurei Vass îl cheamă Efrem.

„Eu nu sunt mămică, încă! Sunt mătușă. Este nepoțelul meu, Efrem, din partea fratelui, Marco, pe care l-am botezat. Este unul din cele mai minunate lucruri din viața mea Efrem.

Îl iubim cel mai mult pe el acum! Este îngerașul nostru. Este îngerașul întregii familii. A împlinit 2 anișori acum, de curând, în luna august”, a declarat Laura Vass, pentur fanatik.ro.

Citește și: VIDEO! Inna cântă pe ritm de manea melodiile iubitului său, Deliric și sună fabulos! E mai bună ca Laura Vass: „Mamă, am pielea de găină!”

Artista își dorește să devină mamă la rândul ei, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla prea curând. Ea mărturisește că nu a întâlnit încă bărbatul cu care să dorească să întemeieze o familie.

„M-aș vedea oricând mamă, pentru că îmi doresc copii, dar prea curând n-o să fiu. Încă n-am întâlnit persoana potrivită”, a spus ea.

Laura Vass este de departe una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi și a intrat în atenția publicului în urmă cu mai mulți ani, datorită colaborării cu Dan Bursuc, de care, ulterior, s-a despărțit profesional.

Citește și: Declarații explozive! Dan Bursuc dezvăluie totul despre scandalul cu Lele și pune degetul pe rană. Care este motivul pentru care artistul a rămas cu un gust amar

Laura Brumă, așa cum mai este cunoscută vedeta, a vorbit recent despre împăcarea cu managerul. Cei doi s-ar fi certat în urm cu câțiva ani, iar Bursuc i-a luat dreptul Laurei de a-și folosi numele de scenă. Ea spune că între ei nu a existat niciodată un război și că se văd destul de des la evenimente.

„Sunt nunți angajate și din 2020, care au fost cântate anul ăsta inclusiv. Sunt evenimente la care suntem prezenți amândoi. Dar noi n-am fost în niciun război.

Odată ce numele Laura Vass n-a fost de la început sub proprietatea mea… Există toată probabilitatea să nu devină un brand propriu. Îmi place să fiu propriul meu manager! Nu îmi imaginam cât de mult o să îmi placă să fac alegeri și să iau decizii în cariera mea muzicală”, a mai spus ea.