VIDEO! Inna cântă pe ritm de manea melodiile iubitului său, Deliric și sună fabulos! E mai bună ca Laura Vass: „Mamă, am pielea de găină!”

Inna a fost provocată în emisiunea ”Window Shopping” să cânte pe ritmuri de manele o melodie a iubitului său, Deliric.

11 nov. 2021, 19:07
VIDEO! Inna cântă pe ritm de manea melodiile iubitului său, Deliric și sună fabulos! E mai bună ca Laura Vass: „Mamă, am pielea de găină!”

Inna cântă pe ritm de manea melodiile iubitului său. Cântăreața s-a conformat imediat și a început să fredoneze versurile pe ritmul făcut chiar de prezentatorul emisiunii,  Bogdan Dracea.

VIDEO! Inna cântă pe ritm de manea melodiile iubitului său, Deliric și sună fabulos! E mai bună ca Laura Vass: „Mamă, am pielea de găină!”

Acesta a fost umit de cât de repede s-a adaptat Inna situației și chiar a complimentat-o pe artistă. ”Mamă, mi s-a făcut pielea găină”, a spus el.

Tot în emisiune,  Inna și Drăcea au discutat despre haine, artista dezvăluind detalii cu privire brand-urile de la care și-a achiziționat anumite obiecte vestimentare, cu anumite referințe voite, în scop comercial. Cei doi au jucat o versiune adaptată a „Prețului Corect”: Drăcea a încercat să ghicească prețurile anumitor ținute purtate de artistă, iar Inna l-a corectat, cu puțin ajutor și din partea lui Deliric.

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi pare că au relația perfectă, petrec mult timp împreună, pleacă des în vacanțe și se bucură unul de compania celuilalt. Cântăreața a vorbit despre relația ei și despre lucrurile ce i-au unit pe cei doi.

Potrivit spuselor artistei, cei doi sunt extrem de asemănători, împărtășesc pasiunea pentru muzică, au același regim alimentar și iubesc călătoriile.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru Unica.

Inna a mai declarat că se află în unul dintre cele mai bune puncte din viața sa. Relația merge bine, la fel și partea profesională, iar artista se simte bine în pielea ei. Are grijă de ea și petrece timp de calitate cu persoanele dragi.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu la Avra Institute, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită.

Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a mai spus Inna pentru.

Citește și: Inna, dezvăluiri despre viitorul cu Deliric: „Mereu mi-am dorit copii”. Ce nu ar face niciodată cu un bărbat