Laura Vass iubeşte din nou. Primele declaraţii despre noul iubit: „Este artist ca şi mine”

Laura Vass iubeşte din nou. Artista simte iar fluturi în stomac după o lungă perioadă în care a fost singură. Pentru că este la început de relaţie, cântăreaţa nu a vrut să divulge prea multe amănunte despre partenerul său, oferind doar vagi indicii.

27 oct. 2021, 10:35
Laura Vass iubeşte din nou. Primele declaraţii despre noul iubit: „Este artist ca şi mine”
Laura Vass iubeşte din nou

Laura Vass iubeşte din nou. Dacă în urmă cu doi ani, afirma vehement că se ferește să își facă un iubit, în prezent, artista a trecut peste tot și a decis că se simte pregătită să iubească din nou.

Citeşte şi: Cum arată Laura Vass la 10 ani de la debutul în manele. Kilogramele în plus îi dau bătăi de cap

Laura Vass iubeşte din nou

Chiar dacă nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, Laura a precizat că este tot artist de meserie și formează un cuplu de foarte puțin timp.

Am fost foarte mult timp singură. A apărut cineva, dar încă nu aș putea să vorbesc despre această relație. Este ceva de început. Mă simt bine, dar este la început. Este artist ca și mine„, a declarat Laura Vass la Antena Stars.

Vedeta a precizat că a renunțat la colaborarea cu Dan Bursuc, iar din acest motiv a trebuit să uite de numele Vass, pe care impresarul l-a înregistrat la OSIM. Cântăreața folosește în prezent numele din buletin, respectiv Laura Brumă.

Am fost foarte mult timp singură. A apărut cineva, dar încă nu aș putea să vorbesc despre această relație. Este ceva de început. Mă simt bine, dar este la început. Este artist ca și mine.

Vreau să clarific anumite lucruri, pentru că mi-am schimbat numele de scenă din Laura Vass în numele meu personal. Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele și noi doi am convenit ca eu să-mi folosesc numele meu de acum încolo, pentru că voi fi deschisă la noi proiecte și colaborări.

Noi mai avem proiecte împreună și le vom onora împreună. Mai sunt anumite proiecte care au rămas în derulare, dar încă nu s-au materializat”, a mai declarat Laura Vass.