Laura Vass şi Copilul de Aur, DIN NOU ÎMPREUNĂ: „La anul facem nuntă”

Cu ani în urmă, cuplul Laura Vass-Copilul de Aur făcea ravagii în lumea manelelor. După o perioadă destul de lungă, cei doi s-au reîntâlnit. Şi s-a lăsat cu scântei.

RomaniaTV.net
27 mart. 2014, 20:14

Laura Vass şi Sorin Copilul de Aur colaborează din nou, iar clipurile lor noi ridică multe semne de întrebare. Sorin Copilul de Aur şi Laura Vass au interpretat de-a lungul timpului în duet piese care au fost spart topurile şi au strâns pentru cei doi milioane de fani. Printre aceste melodii se numeşte şi piesa „Cine e inima mea?„.

Vă amintiţi de Laura Vass şi melodia „Buzele tale”? După 9 ani, manelista s-a îngrăşat şi este de NERECUNOSCUT

O perioadă au mers pe drumuri separate din punct de vedere profesional, însă succesul de altadată i-a determinat să reia colaborarea. Reintalnirea cu prietenul ei din copilarie, Sorinel Copilul de Aur s-a lasat cu scantei. Intr-o filmare lansata pe internet cu putin timp in urma se prezinta ceea ce s-a intamplat la filmarea primului lor videoclip, dupa ce s-au reintalnit. 

Povestea clipului este o cearta intre doi indragostiti, iar majoritatea secventelor sunt filmate chiar in dormitorul lui Sorinel. Extrem de volubil, acesta „isi incearca norocul” cu Laura, imbratisand-o si jucandu-se cu fermoarul rochiei canteretei. „La anul facem nunta”, spune la un moment dat Sorinel, potrivit wowbiz.ro. Evident, totul este pe ton de gluma, mai ales ca cei doi se cunosc atat de bine, ei practic copilarind impreuna.

O nouă senzaţie în lume manelelor. Un copil de 9 ani l-a făcut KO pe Florin Salam la o nuntă VIDEO


loading...
Partenerii noștri