Laura Vicol, dezvăluiri la mai bine de un an de când a făcut Covid: „Nu vreau să vă spun ce s-a transmis la spital”

Laura Vicol, dezvăluiri la mai bine de un an de când a făcut Covid. Deputatul PSD a povestit clipele groaznice prin care a trecut anul trecut, când s-a infectat cu coronavirus şi a transmis la toţi membrii familiei.

04 oct. 2021, 18:56
Laura Vicol, dezvăluiri la mai bine de un an de când a făcut Covid: „Nu vreau să vă spun ce s-a transmis la spital”

Laura Vicol

, dezvăluiri la mai bine de un an de când a făcut Covid. Avocata a povestit că, deşi s-a vindecat de virus, încă nu şi-a recăpătat gustul şi mirosul.

Laura Vicol, dezvăluiri la mai bine de un an de când a făcut Covid

M-am vaccinat eu, familia şi băiatul meu cel mare; pe ceilalţi doi mici nu i-am vaccinat pentru că nu au vârsta necesară. Acum trei săptămâni am fost în contact cu o persoană Covid, fără să ştie că are Covid.  

Nu l-am luat şi sunt extraordinar de fericită pentru că eu mi-am îmbolnăvit toată familia anul trecut de Covid; nu am ştiut că am virusul, am fost asimptomatică, mi-am pierdut gustul şi mirosul pe care nu mi le-am recăpătat nici acum după aproape un an şi jumătate. Nu vreau să intru în detalii medicale să vă spun ce mi s-a transmis la spital.

Citeşte şi: Schimbare radicală de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Nu le-am recăpătat şi nici nu mai am şanse să le recapăt vreodată. Mi-am îmbolnăvit mama pe care am avut-o internată în spital cinci zile, mi-am îmbolnăvit copiii. Fără să ştiu…

Nu vreau să fie nimeni în sufletul meu să ştie ce mustrări de conştiinţă am avut până nu mi-am văzut mama scoasă din spital. Pentru acest motiv ne-am vaccinat în februarie„, a povestit, într-un interviu acordat DC News, deputatul PSD Laura Vicol.