Laurenţiu Baciu, şeful fermierilor din România, pus sub control judiciar. Ar fi luat bani de la agricultori pentru vacanțe de lux

Președintele celei mai mari asociații agricole din România, Laurenţiu Baciu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta este acuzat că a delapidat un milion de lei din LAPAR. Cu banii furați, Laurențiu Baciu i-a cumpărat amantei genți și haine scumpe și s-au plimbat în călătorii de lux, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2019, 13:06
Laurenţiu Baciu, şeful fermierilor din România, pus sub control judiciar. Ar fi luat bani de la agricultori pentru vacanțe de lux

După perchezițiile făcute la sfârșitul lunii martie de polițiștii de la Investigații Economice la sediul celei mai mari organizații de agricultori, oamenii legii au decis reținerea pentru 24 de ore a președintelui Laurenţiu Baciu. Ulterior, magistraţii au decis să-l pună sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Laurenţiun Baciu este direct vizat în acest dosar de delapidare. Surse judiciare spun că şeful agricultorilor a decis să-şi impresioneze amanta şi a dus-o în vacanţe de lux, în Spania.

Laurenţiu Baciu este presedintele LAPAR înca din 2012, iar averea sa a înflorit în aceasta perioadă. La LAPAR cotizează fermieri din 32 de județe, iar cea mai mică cotizație anuală este de 1.000 de lei, iar cea mai mare de 30.000 de lei.