Laurenţiu Reghecampf, AROGANŢĂ MAXIMĂ după revenirea la STEAUA

Laurentiu Reghecampf a decis ca jucătorii de la Steaua să aiba parte de condiţii de lux în cantomanentul de iarnă, iar Gigi Becali a scos banii imediat.

28 dec. 2015, 13:57
Laurenţiu Reghecampf, AROGANŢĂ MAXIMĂ după revenirea la STEAUA

Laurentiu Reghecampf a schimbat locurile de cantonament stabilite de Mirel Radoi pentru iarna. Primul stagiu va avea loc la Gloria Sports Arena din Belek, in timp ce al doilea e o adevarata lovitura de imagine pentru Steaua, scrie GSP. Regnum Carya Golf & Spa Resort e hotelul unde a avut loc recent summitul G20, o reuniune politica la nivel inalt la care au participat si presedintii Statelor Unite si Rusiei, Barack Obama, respectiv Vladimir Putin.

Steaua va sta la Regnum Carya intre 24 ianuarie si 7 februarie, perioada in care preparatorul fizic Thomas Neubert va avea libertate totala pentru a-i pregati pe jucatori dupa metodele sale. Hotelul are mai multe piscine interioare si exterioare, centru SPA, saune si bai cu aburi.

Steaua va juca si 5 jocuri amicale in Antalya: pe 26 ianuarie cu Ujpest, pe 29 ianuarie cu Sturm Graz, pe 1 februarie Metalist Harkov, pe 4 februarie cu Djurgardens, pe 6 februarie cu Trencin.