Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală în scandalul momentului. „Îmi cer scuze, nu se va mai repeta!”

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre scandalul declanşat de manifestările jucătorilor Jovan Markovic, George Cîmpanu şi Ştefan Baiaram în avionul naţionalei de tineret, la întoarcerea din cantonamentul din Spania.

18 oct. 2021, 09:58
Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală în scandalul momentului. „Îmi cer scuze, nu se va mai repeta!”
Momente grele pentru Laurentiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală în scandalul momentului. „Îmi cer scuze!”. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova a vorbit despre scandalul declanşat de manifestările jucătorilor Jovan Markovic, George Cîmpanu şi Ştefan Baiaram în avionul naţionalei de tineret, la întoarcerea din cantonamentul din Spania.

Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală în scandalul momentului

Laurenţiu Reghecampf a spus că incidentul nu va fi trecut cu vederea şi, cu siguranţă, nu se va mai repeta. „Am discutat cu ei, pentru că ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noştri când participă la meciurile echipei naţionale. Sunt sigur că şi-au învăţat lecţia. Vom vedea ce decizie vor lua cei de la FRF. Cu siguranţă vor primi o amendă din partea noastră! Comportamentul lor din afara clubului contează enorm pentru noi şi nu numai când participă la echipa naţională. Îmi cer scuze în numele lor domnului care a spus că a fost jignit. Pe de altă parte şi jucătorii spun că au fost jigniţi de acea persoană… Nu este normal să se întâmple acest lucru şi sunt sigur că jucătorii noştri, pe viitor, nu vor mai avea parte de asemenea evenimente”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Jucătorii naţionalei U21, scandal monstru în avion. Injurii, rasism şi o însoţitoare de zbor terorizată! Reacţia FRF

Altfel,  Laurenţiu Reghecampf a precizat că nu este tentat să o părăsească pe CS Universitatea Craiova pentru echipa naţională şi că are încredere că oficialii FRF vor face o alegere potrivită. „Contractul meu se întinde pe 2 ani. Nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine aici! Relaţia cu patronul echipei, Mihai Rotaru, este una foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt lângă echipă… Eu sunt sub contract, nu-mi place să discut despre asta şi sincer nu mă interesează acest subiect în momentul de faţă”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Acesta a comentat şi pe tema reapariţiilor cazurilor de Covid în rândul echipelor din Liga 1: „Ce s-a întâmplat la FCSB, se poate întâmpla tuturor, numai că majoritatea jucătorilor noştri sunt vaccinaţi. Avem mare grijă. Ne-am luat toate măsurile să ne protejăm foarte bine şi sper să nu avem parte de asemenea evenimente”.