Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Deltă cu un amic şi două bombe-sexy! Cum a petrecut soţul Anamariei Prodan după ce a anunțat divorțul FOTO ŞI VIDEO

Laurenţiu Reghecampf și un prieten s-au ascuns cu două tinere "botoxate" într-o pensiune din Delta Dunării. Astfel, ipoteza unei relaţii extraconjugale a antrenorului pare tot mai aproape de realitate!

28 iun. 2021, 10:19

Laurenţiu Reghecampf, distracţie cu un amic şi două bombe-sexy. EVZ a obținut fotografii și mai multe declarații incredibile despre cum a petrecutLaurențiu Reghecampf  în week-end. Astfel, zvonurile privind eventuale relații extraconjugale ale antrenorului, negate cu vehemență de familie, par tot mai aproape de realitate!

Laurenţiu Reghecampf, distracţie cu un amic şi două bombe-sexy

Laurențiu Reghecampf, însoțit de un prieten și de două foarte tinere domnișoare, au petrecut momente speciale într-un loc despre care se spune că e ascunzătoarea perfectă: în Delta Dunării. Potrivit declarației unui barcagiu, soțul Anamariei Prodan a fost văzut ieri într-o ambarcațiune, alături de un alt bărbat grizonant și două fete tinere. Inițial, barca a încercat să acosteze la pontonul principal al localității Letea, dar, pentru că în zonă era multă lume, antrenorula cerut ca barca să fie trasă la mal într-un loc mai discret, aflat la distanță de câteva sute de metri de cel pe care îl folosesc turiștii.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Dezvăluiri-bombă făcute de Mariana Pfeiffer: „Asta mi-a spus!”

Anztremorul a fost însoțit în călătorie de un prieten cu rol de aghiotant și de două fete, „foarte tinere” porivit martorilor și, ceea ce le-a sărit în ochi acestora, „foarte botoxate”. Toți patru au fost cazați la Pensiunea „Alexandru și Alexandra” din Mila 23, exact în inima Deltei, un loc greu accesibil turiștilor. Sâmbătă, la probabil solicitarea fetelor – care nu păreau tocmai familiarizate cu Delta, date fiind aspectul și ținutele – cei patru au organizat o plimbare la Pădurea Letea, în căutarea renumiților cai sălbatici. Acolo a avut loc secvența povestită pentru EVZ de un barcagiu, când ambarcațiunea în care se afla Reghecampf a acostat separat. De acolo, cuplurile au fost preluate de o mașină de teren, un Nissan Navara pick up. Toți patru au urcat în benă, fiecare dintre băieți cu fata lui și au rămas în pădure aproape două ore, mai scrie EVZ.

Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului: „Am tăcut foarte mulți ani, vreau să opresc această șaradă. Este stop-joc!”. Ce filmuleţ a postat

Potrivit declarațiilor martorilor, după plimbarea la Letea, cei patru au poposit într-o comună alăturată, C.A. Rosetti, unde au luat masa la o gazdă celebră în zonă pentru felul în care gătește preparatele din pește, Tanti Ilenuța. Au mâncat borș de pește și pește prăjit cu mujdei. La plecare, pentru că în curte apăruseră și alți turiști, Reghecampf a stat permanent cu capul în jos încercând să-și ascundă chipul! Peste tot, și la mașină, și la barcă, și la masă, soțul Anamariei Prodan a aruncat cu banii în stânga și-n dreapta cerând tuturor să nu-i pomenească numele și prezența în Deltă. Seara, cei patru nu au mai ieșit din pensiunea de la Mila 23.