Laurenţiu Reghecampf, gest incredibil făcut pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ. Răsturnare totală de situaţie!

Laurenţiu Regehcampf i-a făcut cadou soţiei sale un ceas de la o firmă de lux, preţul fiind cuprins între 31.000 de euro şi 37.000 de euro. "Te iubesc!", este unul dintre hastagurile folosite de sexy-ipresară pe reţelele sociale, acolo unde s-a lăudat cu darul primit.

06 sept. 2021, 09:43
Laurenţiu Reghecampf, gest incredibil făcut pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ. Răsturnare totală de situaţie!

Laurenţiu Reghecampf, gest incredibil făcut pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara s-a lăudat pe reţelele de socializare cu un ceas primit cadou de la soţul ei.

Laurenţiu Reghecampf, gest incredibil făcut pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ

Gestul făcut de Laurenţiu Regehcampf poate schimba tot ce se ştia până acum. Antrenorul Universităţii Craiova i-a făcut cadou un ceas soţiei sale. Ceasul este de la o firmă de lux, iar preţul este cuprins între 31.000 de euro şi 37.000 de euro. „Te iubesc!”, este unul dintre hastagurile folosite de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia. A spus totul despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Şi fiica Anamariei Prodan a postat o imagine care lasă să se înţeleagă că relaţia dintre mama ei şi Laurenţiu Reghecampf este una bună, cu Bebeto. În fotografie poate fi însă văzut un detaliu rar întâlnit: pe cele două perne din patul în care puştiul dormea sunt inscripţionate numele celor doi, Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au trecut în ultimele luni prin momente dificile. Pe rând, s-a speculat că amândoi ar fi avut relaţii în afara căsniciei. Despre sexy-impresară s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Dan Alexa, antrenorul pe care îl impresariază, iar despre Laurenţiu Reghecampf s-a spus că s-ar fi iubit cu o vedetă extrem de cunoscută în lumea mondenă.