Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia. A spus totul despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan pare că închide definitiv scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Într-o postare pe o reţea de socializare, sexy-impresara este extrem de fericită, iar mesajul este elocvent.

03 sept. 2021, 19:59
Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia. A spus totul despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia. Orice ieşire publică a vedetei e întoarsă pe toate părţile, mai ales după ce s-a speculat că ar urma să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf. Scandalul cu presupusa amantă a acestuia a fost unul imens, dar acum situaţia se schimbă radical!

Anamaria Prodan, anunţul care schimbă radical situaţia

Anamaria Prodan  susţine, într-o postare pe Instagram, că este o mamă super fericită, o femeie puternică, dar şi o soţie pe măsură, semn că eventualul divorţ a rămas doar o speculaţie şi atât.

Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au trecut în ultimele luni prin momente dificile. Pe rând, s-a speculat că amândoi ar fi avut relaţii în afara căsniciei. Despre sexy-impresară s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Dan Alexa, antrenorul pe care îl impresariază, iar despre Laurenţiu Reghecampf s-a spus că s-ar fi iubit cu o vedetă extrem de cunoscută în lumea mondenă.

Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante: „La cât îl iubim, probabil îl vom ierta, e Soarele nostru”

Sarah Dumitrescu, reacţie dură: „Maimuțele astea oribile care se visează domnișoare!”

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a avut un derapaj în momentul în care a fost întrebată despre pozele pe care le-a văzut cu tatăl ei, Laurenţiu Reghecampf, însoţit de alte femei. „Poze? Poate dacă se țin scai de oameni să ciupească un bănuț că au stomacul lipit de spate de foame p timp de pandemie! Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal de acasă. Așa zic toate astea, „Îmi puneți la pachet pentru câinele de acasă?”. Dar nu ies din restaurant şi mănâncă resturile de nu au aer după colț! Doamne am așa o ură pe genul ăsta! Familia mea a muncit pe brânci să ne lase nouă avere, să aibă numele ăsta şi apar maimuțele astea oribile care se visează domnișoare”, a spus Sarah Dumitrescu.