DEZVĂLUIRE-BOMBĂ! Laurenţiu Reghecampf, la un pas să fie UCIS. Anamaria Prodan a trecut prin MOMENTE GROAZNICE

Laurențiu Reghecampf a fost la un pas să fie omorât de mafia pariurilor, acum aproape 20 de ani, pe vremea când evolua ca fotbalist în Germania.

25 nov. 2019, 20:33
DEZVĂLUIRE-BOMBĂ! Laurenţiu Reghecampf, la un pas să fie UCIS. Anamaria Prodan a trecut prin MOMENTE GROAZNICE

Cornel Dinu a povestit cum a primit un telefon de la Iulian Chiriță, în perioada în care Laurențiu Reghecampf evolua în Germania, pentru Energie Cottbus.

„La un meci Cottbus cu Bayern, unde jucau Miriuţă şi Reghecampf, sârbii controlau şi pariurile în Europa cu nişte băieţi pe care fără să vreau îi ştiam. Printre care şi acest Mile Jerkovic, care era din anturajul lui Arkan, prietenul meu, care se ocupa cu aşa zisele pariuri”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.

Anamaria Prodan s-a dat de gol! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf. Imaginile vorbesc de la sine FOTO

„S-a dus cu bani la băieţii ăştia şi le-a zis: bă băieţi, dacă se termină 3-0 aveţi 200.000 de mărci. S-a făcut 3-1 cu contribuţia lui Reghecampf, care a marcat din penalty, şi nu mai apăreau banii. Săracul Chiriţă mi-a spus: a venit ăla şi l-a ameninţat să dea banii înapoi!”, a mai dezvăluit „Mister”.

„Cunoscându-l pe Jerkovic, i-am cerut o păsuire de vreo 12 ore. Ca să vină cu banii, că nu e ca în România. Acolo, dacă nu eşti de cuvânt, te trezeşti în rigolă! Nu regret că am făcut un bine, că am salvat un compatriot de o tentaţie de care trebuia să scape! Nu trebuia să ajungă aici, dar era obişnuit cu practicile din România. Cu sârbii era mai greu!”, a mai spus Cornel Dinu.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf! Totul despre gelozie şi sarcina pierdută

Laurenţiu Reghecampf a negat că ar fi fost implicat în aşa ceva, dar naşul său, Iulian Chiriţă, a confirmat varianta lui Cornel Dinu.

„Da, e superadevărat tot! Mister n-a minţit cu nimic. L-am sunat atunci la rugămintea lui Laurenţiu, care m-a rugat să-l ajut, fiindcă intrase într-un necaz. Prima persoană la care m-am gândit a fost Dinu, ştiam că are cunoştinţe în Serbia. Oricum, era singura persoană cu care aş fi îndrăznit să vorbesc aşa ceva. M-a crescut ca fotbalist, îl respect şi, indiferent ce spune lumea, cuvântul lui Dinu e cuvântul lui Dinu”, a declarat Iulian Chiriță.