Lovitură sub centură pentru Anamaria Prodan. Neftchi Baku continuă cu Laurenţiu Reghecampf

Poliția Snagov a declanșat o anchetă după un incident care a avut loc la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov. Cazul a ajuns şi la Neftchi Baku, dar clubul azer a anunţat că nu se pune problema demiterii antrenorului.

28 sept. 2022, 10:40
Lovitură sub centură pentru Anamaria Prodan. Neftchi Baku continuă cu Laurenţiu Reghecampf

Neftchi Baku a anunţat decizia finală luată în cazul lui Laurenţiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf s-a întors în Azerbaijan și rămâne la Neftchi Baku.

Antrenorul, care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a mers la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr, însă a fost întâmpinat de agenta FIFA.

Anamaria Prodan: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare! E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe!”. Noi imagini ŞOC cu bătaia

S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

După botezul fiului său Liam, Laurenţiu Reghecampf s-a întors în Azerbaijan. Tehnicianul, care mai are contract cu Nefchi Baku până în vara lui 2024, a fost pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu la naționala României.

Presa din Azerbaijan anunță că șefii lui Neftchi Baku au decis ca Laurențiu Reghecampf să continue la club și să facă abstracție de incidentul dintre antrenor și fosta sa soție. La rândul său, Reghe a asigurat conducerea că nu va pleca.

„Laurenţiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România.”, scriu azerii de la sportinfo.az.

VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! El a trântit-o pe jos, ea a tras ca o disperată de el ca să nu se urce în maşină şi să plece!

Laurențiu Reghecampf a uitat pentru o zi de scandalul monstru cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan. Antrenorul de la Neftchi Baku și-a botezat duminică primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său. Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au purtat niște ținute elegante și au încercat să uite pentru o zi de evenimentele neplăcute în care au fost implicați în urmă cu doar 48 de ore.

Totuși, pe fața antrenorului lui Neftchi Baku se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. În spatele ochelarilor, sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare. Şi Anamaria Prodan şi-a scos certificat medico-legal după ce a mers în ghips la INML.