Laurenţiu Reghecampf, mistuit de dorul de casă. „Mi-e dor de tot ce înseamnă Steaua”

Laurenţiu Reghecampf a anunţat din Emiratele Arabe Unite, acolo unde o pregătește pe Al-Wasl, că şi-ar dori să revină la FCSB, formație cu care a cucerit două titluri și o Supercupă a României.

20 mart. 2020, 14:59
Laurenţiu Reghecampf, mistuit de dorul de casă. „Mi-e dor de tot ce înseamnă Steaua”

Laurenţiu Reghecampf a mai pregătit Steaua/FCSB în două rânduri. Primul mandat a fost între iunie 2012 și iunie 2014, iar cel de-al doilea între decembrie 2015 și iunie 2017.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Steaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua…

Citeşte şi Gigi Becali anunţă antrenorul perfect pentru FCSB. „Va rămâne cu mine până la moarte!”

Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea„, a spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.