Laurențiu Reghecampf, mort și îngropat! Declarația șoc a Anamariei Prodan: ”Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut”

Zilele trecute, Anamaria Prodan a stârnit controverse, după ce a apărut în clipul piesei ”Soarele meu”, melodie cântată de Theo Rose. Impresara joacă rolul unei văduve, motiv pentru care internauții au lăsat în comentarii multe păreri. Acum, impresara a oferit explicații referitoare la scenele clipului.

04 dec. 2023, 21:00
Laurențiu Reghecampf, mort și îngropat! Declarația șoc a Anamariei Prodan: ”Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut”

În noua piesă interpretată de ”Soarele meu”, Anamaria Prodan joacă rolul unei văduve care duce un sicriu către cimitir. Prodan a afirmat recent că fosta ei iubire este moartă și îngropată demult.

Citește și Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

Melodia ”Soarele meu”, cântată de Theo Rose, face parte din coloana sonoră a filmului ”Miami Bici 2”.

Femeia de afaceri a transmis un mesaj puțin dureros pentru cei ce sperau că poate, cândva, Laurențiu și Anamaria s-ar putea împăca.

Astfel că, Anamaria Prodan pare că își conduce pe ultimul drum iubirea, în timp ce se afla la volanul unui dric evaluat de 100.000 de euro.

Îmbrăcată în haine negre și elegante, în timp ce ține în mână un trandafir, Anamaria Prodan sosește la cimitir însoțită de patru bodyguarzi.

Apoi, Prodanca cere să se deschidă capacul sicriului, dar descoperă că acesta este gol.

Cu gesturi simbolice, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf  își aruncă verigheta în sicriu.

Finalul este acela în care cosciugul este coborât în groapă, astfel, pare că iubirea celor doi a fost înghițită de pământ.

„Ideea a venit în timpul podcast-ului meu, atunci când filmam cu Theo Rose. Mi-a povestit despre coloana sonoră a filmului Miami Bici 2 și am ascultat piesa. Codin Maticiuc și staff-ul filmului m-au rugat să interpretez piesa eu și asta am făcut. Sunt și actriță, nu?! Echipa lui Theo s-a ocupat de absolut tot. Ținuta este a mea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

”Cine se simte cu musca pe căciulă să o dea jos repede”

Impresara a dorit să clarifice speculațiile apărute în rândurile curioșilor, care au interpretat apariția ei ca o aluzie mult prea directă la fostul soț.

Citește și Apariție-surpriză la America Express. Anamaria Prodan s-a alăturat echipei formate din Cătălin și Romică Țociu. „Vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Trebuie să o duc până la capăt”

„Nu stăm să căutăm nod în papură unui hit precum este „Soarele meu”, nu? Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât! Dacă vă referiți la „ex”, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat!

Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut. Iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu. Eu și copiii mei continuam să trăim demn, în timp ce restul se scufundă și continuă să moară. Familia Prodan este numai una și va rămâne demnă și mândră până la final!

Eu și copiii mei vă rugăm insistent să nu ne mai asociați numele cu al nimănui. Vă iubesc și vă mulțumesc! Cine se simte cu musca pe căciulă să o dea jos repede! Dar, musca atunci când trage la căciulă înseamnă că în căciulă e ceva rău, împuțit, care miroase și mereu va sta acolo!’”, a mai declarat Anamaria Prodan.