Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul CS U Craiova. Prima reacție a tehnicianului / Cine l-ar putea înlocui

Laurențiu Reghecampf a încheiat angajamentul cu CS Universitatea Craiova. Anunțul a fost făcut de clubul de fotbal, pe Facebook. 

12 iun. 2022, 21:17
Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul CS U Craiova. Prima reacție a tehnicianului / Cine l-ar putea înlocui

Antrenorul în vârstă de 46 de ani a plecat din Oltenia după doar un an de zile. Laurențiu Reghecampf a încheiat angajamentul în urma unui sezon modest.

Universitatea Craiova nu a precizat cine a propus întreruperea angajamentului, însă informații pe marginea acestui subiect vor fi oferite în curând, cel mai probabil.

Iată anunțul oltenilor, postat pe pagina oficială de Facebook:

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. 🤝

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a notat CS U Craiova.

Vestea i-a nemulțumit pe fanii echipei, care au contestat aspru decizia conducerii echipei de fotbal. Mulți suporteri aruncă vina mai degrabă pe Rotaru, care nu ar fi dispus să investească mai mulți bani pentru transferuri și salarii competitive. Vezi AICI reacțiile iritate ale fanilor.

 

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

 

Reghe a oferit prima reacție, pentru DigiSport.

„Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vrea să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat antrenorul.

În 44 de partide a stat Laurențiu Reghecampf pe banca echipei din Craiova, care a terminat pe locul 3 în campionat, cu 54 de puncte, departe de FCSB, care a acumulat 62 de puncte și de CFR, campioana, cu 76 de puncte.

În locul lui Reghe ar urma să vină Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu, Laszlo Balint sau Mirel Rădoi.