Laurenţiu Reghecampf: Nu pot promite calificarea Stelei în optimile Ligii Europa

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu poate promite calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, informează www.prosport.ro.

13 feb. 2013, 19:16
Laurenţiu Reghecampf: Nu pot promite calificarea Stelei în optimile Ligii Europa

Nu vă pot promite calificarea, deoarece nu pot arunca vorbe mari. Ce vă pot promite e că vom face tot ce depinde de noi pentru a trece de Ajax. Tatu nu este o soluţie pentru acest meci. Voi avea de ales între Adi Rocha şi Nikolici. Szukala are 20 la sută şanse să joace. El este bine din punct de vedere fizic, dar vom decide în seara asta dacă poate juca sau nu„, a declarat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de dinaintea partidei de joi, de la Amsterdam, cu Ajax, din 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Potrivit prosport.ro, la conferinţa de presă a fost prezent şi căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, care promite un joc bun cu Ajax, după ce echipa a dezamăgit în partidele amicale. „Suntem mai bine, a fost bine că au venit şi soţiile. Antrenorul a făcut tot să ne pregătescă foarte bine. Cu Ajax vom arăta o altă faţă, la fel ca cea din campionat. Pentru noi va fi foarte bine să jucăm cu stadionul plin. Ne concetram mai bine când stadionul e plin, când e gol e atmosferă de vacanţă şi nu ne place. Suporterii Stelei sunt mult mai fanatici decât cei de la Amsterdam. Ar fi o performanţă foarte mare, vreau să trecem de Ajax. Nu mă gândesc la finală, sunt sincer, sper să nu îmi sară nimeni în cap, am fost sincer„, a declarat Alex Bourceanu.

Echipa probabilă a Stelei: Tătăruşanu – Râpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adrian Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolici (Rocha)

Partida Ajax Amsterdam – Steaua Bucureşti, contând pentru manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, pe Amsterdam ArenA.