Laurenţiu Reghecampf, reacţie vehementă şi ultim avertisment, în scandalul de divorţ: „Opriți-vă acum!”

Laurenţiu Reghecampf a negat într-o declaraţie dată sâmbătă că ar avea vreo amantă și că familia lui ar fi în pericol să se destrame.

03 iul. 2021, 22:55
Laurenţiu Reghecampf, reacţie vehementă şi ultim avertisment, în scandalul de divorţ: „Opriți-vă acum!”

Fostul antrenor al FCSB a ţinut să dezmintă toate speculaţiile din ultimele două săptămâni şi a oferit o declaraţie care dă o cu totul altă întorsătură lucrurilor. Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut public mesajul prin intermediul spynews.ro.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

Citeşte şi Anamaria Prodan dezvăluie de ce nu se mai afişează cu Reghecampf. „Trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul?”

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie.

Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații-bombă despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Atunci a început totul!”

El a ţinut să dezmintă categoric că ar avea vreo amantă, declarând cu privire la tinerele cu care a fost surprins în Delta Dunării: „Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește„.

În final, Reghecampf a subliniat că familia este pe primul plan pentru el. „Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real.

Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi! Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ„, a încheiat Reghe.


loading...