Laurențiu Reghecampf reclamă că i-au fost furate o barcă și un Ferrari de 400.000 de euro din curtea Anamariei Prodan: „Am făcut plângere penală”

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB, a reclamat la poliție că i-au fost furate bunuri în valoare de sute de mii de euro.
Filip Stan
09 mai 2024, 21:07
Laurențiu Reghecampf reclamă că i-au fost furate o barcă și un Ferrari de 400.000 de euro din curtea Anamariei Prodan:

Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor al FCSB, a reclamat că a rămas fără un autoturism marca Ferrari și o barcă, în valoare de 400.000 de euro, care erau ținute în locuința fostei soții, Anamaria Prodan, în Snagov. Furtul s-ar fi produs cu câteva luni în urmă.

Toate acestea ar fi dispărut, susține Reghecampf, după ce fosta lui soție ar fi trecut mașinile Ferrari și Maybach, precum și ATV-ul de pe firmă pe persoană fizică, fără ca decizia să fie trecută prin AGA și fără a-i cere și lui acordul.

Citește și Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!

”Astăzi dimineață am făcut plângere penală, pentru că nu știu unde este Ferrari, nu știu unde este barca. Aveam un ATV, un skyjet, care nu mai sunt la proprietate. Maybachul este trecut de pe firmă pe persoană fizică fără să mă anunțe pe mine, noi fiind în firmă 50 / 50”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Gândul.

Anamaria Prodan, prima reacție la acuzațiile de furt făcute de Laurențiu Reghecampf: „Inducerea în eroare se pedepsește cu închisoarea”

Anamaria Prodan a avut și ea o reacție. Impresara a spus că este vorba despre bunuri aflate în coproprietate, având în vedere că încă nu a fost pronunţat divortul, iar Ferrari-ul si barca ar fi fost, de fapt, mutate şi nu sunt dispărute.

„Sesizarea organelor de urmărire este un drept constituţional, în cazul în care ai convingerea fermă că s-au săvârşit fapte de natură penală! Dar sesizarea pentru furt trebuie făcută doar în cazul în care ai făcut minime diligenţe de identificare a lipsei anumitor bunuri!

În cazul nostru, oricare din încă soţii Reghecampf, atâta timp cât nu a existat separaţie de bunuri sau un partaj voluntar/judiciar, trebuie să întrebe unul pe celălalt (fiind separaţi în fapt), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deţinute în coproprietate au fost mutate.

Spre exemplu, poate Ferrari-ul a fost mutat de soţie (încă, potrivit legii) din parcarea din faţa portii în parcarea din spatele casei. Sau, spre exemplu, o anumită barcă a fost ancorată la un ponton al unei prietene, de asta nu poate fi văzută pe lângă casă.

În acest sens, sugerăm că sesizarea organelor de urmărire penală să nu se facă în derizoriu, căci altfel, se săvârşeşte infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoarea de până la trei ani.

Totodată, ţinem să-l asigurăm pe domnul Reghecampf că autoturismul Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine, în continuare în proprietatea comună a soţilor, şi cei 400.000 euro invocaţi nu mai pot reprezenta un prejudiciu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Citește și Mesajul bizar transmis de Florin Piersic Jr, întrebat despre starea tatălui său. Actorul a răspuns într-un clip video

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Capital.ro
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care a lovit Europa se apropie de România: Meteorologii ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină
Capital.ro
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul fetei ucise la Sibiu, detalii cutremurătoare! "Când am auzit..."
substantial.ro
Șoc în Cluj-Napoca: Turiste britanice surprinse de prețurile ridicate la cafea comparativ cu veniturile românilor
MediaFlux
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'