Laurențiu Reghecampf, recție dură după ce s-a spus că nu are grijă de fiul său: „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

In ultima perioadă, părea că scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a stins. Totuși, acest lucru este departe de a fi adevărat. Acum, antrenorul de fotbal a reacționat extrem de dur, după ce s-a vehiculat în spațiul public că nu s-ar mai fi văzut cu Bebeto de mai bine de trei ani.

27 mart. 2024, 16:59
Laurențiu Reghecampf, recție dură după ce s-a spus că nu are grijă de fiul său: „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

Laurenţiu Reghecampf (48 de ani) a fost recent subiectul unor speculații legate de relația cu fiul său, Laurențiu Jr. (15 ani), cunoscut sub numele de Bebeto. Mai multe persoane din cercul Anamariei Prodan (50 de ani) au afirmat în diverse publicații că antrenorul de fotbal nu și-ar fi văzut fiul de trei ani și că ar împiedica-o pe fosta soție să posteze imagini cu fiul lor. Cu această ocazie, jurnaliștii de la Actualitate.net l-au intervievat pe Laurenţiu Reghecampf, iar acesta a răspuns ferm, sugerând că situația nu este așa cum se presupune.

Citește și: Ce lucruri nu ar trebui să păstrezi în casă. Aduc ghinion și distrug sporul casei

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf pare să fie nesfârșit. Chiar dacă păreau că au găsit un echilibru, mai ales că antrenorul se pregătește să se bucure de venirea pe lume a celui de-al doilea copil cu Corina Caciuc, declarațiile agentului FIFA din emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars au reaprins tensiunile.

În aceeași emisiune reality show, a fost prezent și Laurenţiu Reghecampf Jr., care a fost întrebat despre tatăl său și despre dorul pe care îl simte față de acesta, alături de alte întrebări incomode pentru copil, așa cum se poate vedea și în înregistrare.

„Tare, la fel ca înainte. Nu, acum e mai tare ca înainte, pentru că acum suntem cu toții mari și putem face mai multe chestii. O să râdeți foarte mult. Cu mama, cu surorile mele, cu Nuți, în special.”, a spus Bebeto, întrebat cum e viața în familie în acest moment. „Nu prea. Nimic. Momentan, nimic. Mama ne dă totul. Obiecte, nu am nevoie de nimic.”, a spus Bebeto, după ce a fost întrebat dacă îi lipsește un lucru în momentul de față.

Reporterul emisiunii l-a întrebat pe fiul Anamariei Prodan dacă îi este dor de tatăl lui, Laurenţiu Reghecampf, iar băiatul a spus că „da, adică da. Normal. Dar, asta este acum, ce să facem.”. Apoi, Laurențiu Reghecampf Jr. a fost întrebat dacă s-a obișnuit fără tatăl lui. „Da, păi, ce să facem, trebuie să ne mișcăm. Adică trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim.”, a mai spus adolescentul de 15 ani, care a debutat în liga 4 de fotbal, iar acum joacă la echipa de fotbal din Snagov.

Întrebările adresate fiului Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf sunt delicate, având în vedere contextul tensionat dintre părinți, mai ales după separare.

Echipa de la Actualitate.net l-a contactat pe antrenorul de fotbal, care a fost acuzat că nu și-ar fi văzut fiul de trei ani. Relația dintre Bebeto și Reghe a avut de suferit în urma plecării antrenorului de fotbal de acasă. Cu toate că s-a distanțat de lumina reflectoarelor, Reghe a încercat să rămână implicat în viața lui Laurențiu Jr. Echipa de la Actualitate.net l-a întrebat pe Reghe dacă este adevărat că nu și-a mai văzut fiul și dacă îi interzice acestuia să apară în emisiunile televizate.

Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf: „Nu mă interesează ce declară ea sau avocații ei. Relația mea cu Bebe nu este pentru presă, fiecare este liber să creadă ce dorește 🙏 Nu am nimic de declarat Mulțumesc.”, a răspuns Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Reţetă simplă şi gustoasă de ciorbă de burtă de post. Cum se prepară la mănăstire, care este secretul!